Şimdi Ara

13 Mayıs 2012 RE78 Sezon Buluşması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beklentiler çok fazla..biliyorum :) havaların düzelmesini bekledik. Sizlerde arzu edersiniz ki, herkes program konusunda kararsız kalmakta. Önceki buluşmalarımızdan edindiğimiz tecrübelerden yola çıkarak, en iyi fikrin foto çekimi daha sonra konvoy halinde turlayarak geçirebileceğimiz bir program olduğunda karar kıldık. Fikirler doğrultusunda programın sonunda bir mekana geçerekte birşeyler içip günün stresini atabiliriz. Sizlerden ricam katılımın fazla olmasını sağlayabilmek. Fotoğrafta kırmızı ile işaretlediğim yerde bir aksilik olmaz ise oradayız. Araçlarınızı parlatmayı unutmayın, görüşmek üzere.

13 Mayıs 2012 RE78 Sezon Buluşması

Tarih: 13 Mayıs 2012 Pazar Günü
    Yer: Kozyatağı Carrefour Otoparkı
    Saat: 10.00
    Program: Fotoğraf Çekimleri ( Dergi Çekimleri)
    Araçlarla konvoy şeklinde gezinti
    Çoğunluğa göre karar verilebilecek mekanda çay,kahve sohbet eşliğinde

Detaylar Mazda Rx-7 & Rx-8 Rotary Forumumuzda : 13 Mayıs 2012 RE78.NET Sezon Buluşması

Facebook'dan event görmek adına : https://www.facebook.com/events/357732370943958/

Donanimhaber.com üyelerini bekliyoruz, havalar düzeleceğinden bilgilendirme yapma gereği duydum bütün otomobil meraklılarına kapımız açıktır. Teşekkürler, görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunderberk -- 16 Nisan 2012; 22:03:12 >

• Güncel Rx-7 & Rx-8 sahibi olmayan başka marka araç sahibi arkadaşlarıda bekliyoruz..
  • Berk

Turbo Mazda3 ve C70le gelsek olur mu? Yada MPS :)

Naber? Nasılsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi

Berk

Turbo Mazda3 ve C70le gelsek olur mu? Yada MPS :)

Naber? Nasılsın?

Teşekkürler iyim :) tabiki herkese kapımız açık ;)
  • Rx-7 & Rx-8 meraklılarına duyrulur. Kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.