Selamlar gidebilecek arkadaş varsa bana özelden yazabiir mi? Masraflar bana ait ekstrası ile. |
13 Nisan Vatan Bilgisayar Topkapı Mağazası %20 Hediye Çeki Kampanyası (2. sayfa)
-
-
50 bine televizyon çok komik rakam diyen var başka şehirden gelip alma hesabı yapanlar var bi bize kriz vurmuş sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu arada iphonelarin tamami bitmisti sabah toplamislar
Sabah 6-7 tane gelmiş zaten iphone 13 pro max sordum geldiği gibi bitmis sabah cok kalabalıkmış zaten
iphone 13 pro mevcut mu şuan acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone hepsi bitti
Telefonla sordum, hiçbir iPhone çeşidi kalmamış, boşuna telefonda sıra beklemeyin. Stok sormak için aradım dediğim anda iPhone bitti dedi zaten
15:35 vatan da 150 kisi vardır. Ama + kasa kuyruğu da bir o kadar. Alsanızda 2 saat beklemeye hazır olun derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konudaki mesajlara baktığımda benden başka onu yazan görmediğim için üzerime alıp cevap vereyim. Evet Ankara'dan İstanbul'a gidip almayı düşünmedim değil. Zira 2022 model OLED'ler gelince o rakamların 2 katını göreceğiz.Firmalar şu an mevcut stokları artan kurlara göre fiyatları yükselse de kampanyalar ile indirimli satıyor. Ama 2022 modeller stoklara güncel kurlardan girdikçe her kategoride çok yüksek fiyatlar ortaya çıkacak.
Özellikle 2021 başından beri elimizdeki/karşılayabileceğimiz miktarda TL'nin değerini korumanın en kolay yöntemi TL'yi harcamak/TL'ye karşı borçlanmak oldu.
Enflasyon etkileri ortada ne yazık ki. TV'den başladık ondan örnek vereyim. 2020 model ve Haziran 2021'de liste fiyatı 20K olan, indirimde 15K'ya aldığım TV'nin güncel satış fiyatı 30K ve indirimde 26K oluyor. Serinin 2021 modelinin fiyatı 40K ve indirimde 36K'ya satılıyor. Aynı serinin 2022 modeli MSRP fiyatı 2700 Euro. TR fiyatı birebir olsa bile (ki fazla olur) 45K ile başlar. Bu örnek verdiğim TV de OLED vs. değil. Kaliteli bir LED TV diyeyim.
Umarım millletçe çok daha ferah ve refah içinde günler görürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 13 Nisan 2022; 16:20:14 >
-
İnşallah hocam genel anlamda yazdığım bir mesaj kimseyi ilgi tutmadım isteyen milyon liraya da alır parası yetiyorsa. Benimki kendi adıma ufak bir serzenişti. İyi günler dilerim.
"Üzerime aldım" derken niyetim kötü değildi zaten hocam. Ama fiyatlar böyle artmaya devam ettikçe en küçük kampanyada imkanı olan herkes haklı olanarak birşeyler kapatmaya çalışıyor. Benim mesajım da aslında hepimiz adına evrene bir serzeniş zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 13 Nisan 2022; 16:23:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X