Bildirim
>> 13 YAŞINDA ! (1932. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Selamlar Dostlar ;
Epeyce muhabbetlerımızın dondugu forumu unutmadık , Herkesin işi gücü , keyfi yerindedir umarım .. -
-
Murat kaptanin prosunu gördükce BMC nin piyasadan kaybolmasina üzülüyorum.
Cümlenize kazasiz ve bol kazancli nakliyatlar dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 8 Mayıs 2021; 19:57:25 > -
Yüksel gene döktürmüşün eline sağlık ben artık sadece cepten yükleme yapabiliyorum. herhalde aboneliğim bitti -
Teşekkürler abi.
Müsait olduğun zaman gözden geçirelim onu abi. Üyelik bitmesi vs. söz konusu olamaz. -
Merhaba arkadaşlar ben turkmenistana is makina tir kamyon yedek parçaları satıyorum
Ve uzun zamandır ford cargo 3535dc için uygun fiyatta fren balatasi bulamıyorum
Bununla ilgili tavsiye edebileceğiniz türk mali yada alternatif firmalar tavsiye etme şansınız var mi?
İyi günler
Herkese selamlar....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 20 Eylül 2014; 14:29:48 > -
-
-
Evet -
Başkan fotograflar harikulade eline saglik.
Ben de grubu tamamen biraktin diye uzulmustum, sana da soracaktim ki yeniden donmussun.
Oralara gitmis kadar oldum, yaza ben de gitmek istiyorum insallah.Oralara gidersem Bandirma'yi da ziyaret ederim umarim.Tesekkur ederiz tekrardan.
quote:
Orijinalden alıntı: mynameisferit
Evet
Hocam yurtdisi mi calisiyorsunuz?
Arac guzel duruyor bu arada;volvo bambaksa.Bol kazanclar.
Herkese iyi bayramlar dilerim. -
Tüm ahalinin kurban bayramı kutlu, mutlu olsun. Nice bayramlara
iyi bayramlar kazasız belasız inşallah -
Selam dostlar hayirli günler .epeydir ortalarda yoktuk . Uzaktanda olsa sizlerle beraberim takip deyim. Kendinize iyi baikn Allaha emanet olasiniz. -
Merhaba arkadaşlar hepinize kazasız belasız sürüşler ve kazançlar.Bu kamyonculuk ve tırlar hakkında bazı şeyler sormak istiyorum izninizle;
1-Kamyonculuk ve tırcılık ayda ne kadar kazandırıyor yaklaşık olarak?
2-Giderler nelerdir yaklaşık olarak?
3-Yakıtı ne kadara ve nasıl temin ediyorsunuz?
4-Zorlukları neler?Ayda kaç gün,kaç saat çalışıyorsunuz?
Lise sondayım aylık kâr 4-5 bin TL falan varsa okumaktan daha mantıklı bir iş olarak görüyorum valla ne yalan söyleyeyim -
eyvallah hocam size de hayırlı dersler...
kamyon artık mecburi yerlerde kullanılıyor. bunun dışında herkes tır'a dönüyor. çünkü kamyonla hemen hemen aynı yakıtı yakıp daha fazla yük sarıyor ve dolayısı ile daha fazla kazanç demek. tır üzerinden hesaplarsan yaptığın işe göre değişir. şirkette süt işine girersen yaptığın km kadar para alırsın. aylık bazen 7 bin tl bazende 10 bin tl'yi buluyor. masraflar çıktıktan sonra. özel olarak veya taşıyıcılar kooperatifinde çalışırsan aylık 5 bin tl altında kalırsa kurtarmaz. (kredi borcun varsa.)
giderler mazot, kasko, vergiler, varsa trafik cezaları falan.
yakıt konusunda ekstra indirim yok. ancak 4-5 ve daha fazla tır'a sahip olanlar petrol şirketleri ile (Total, bp gibi) anlaşma yapıp indirimli alabiliyorlar. (biz %4 alıyoruz. önceden %8'di. %12 alan bile var.)
kısaca sende heves, azim varsa ve ülkenin ekonomisi iyi ise başarılı olmaman için neden yok. ancak hokkabazlık peşinde koşarsan batarsın. kendini de yakarsın geleceğini de. malum bu işlerde batan da var filo sahibi olanda.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X