Şimdi Ara

13 yaşındaki bebelerin kendini 30 yaşında Apple Store çalışanı sanması :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim, fakat düzgün bil dille yazı yazmak veya inceleme videosu çıkartmak illede "iPhonedo" özentisi olmak mı demektir? Bunu bir bence düşünün. Yada düşünmeyin beni ilgilendirmez. Sadece o çirkin, kaba yorumlarınızı kendinize saklayın. Eleştirebilirsiniz, buna bir şey söyleyemem fakat sizin bu yaptığınız çamur atmak, üstünü karalamaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneon

Ah ah, PM atmadım mı zannediyorsunuz. Ama cevap yok. Biraz daha saygılı olmaya davet etmek istedim fakat bu girişimim başarısız oldu. Bende burada sizlerle komik (en azından bana göre komik) bir olayı paylaşmak istedim. Ama galiba bu benim "Konu Dışı" başlığı altında ilk ve son konum. :)

burda pek ciddi takılınmıyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egon güzelmis kardes. Eline yuzune saglik

• Kardeşim bu forumda herkesi kafana takarsan sinir hastasi olursun, bosver milleti.

• cümleler çok düşük. yazarın kendisi kaç yaşında merak ettim.
  • iPhone 5 ne be? Apple'ın istenmeyen evladı gibi.
  • Nicki iphonedo diye okudum umutlandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 dan beri Apple bölümünde takılıyordum ta ki şu bahsettiğin velet tayfa gelene kadar.Ne kadar boş beleş adam varsa toplandı o bölüme son 2 yıldır girmez oldum.
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    Nihayet beni anlayan birisi çıktı! Mesajınız için teşekkür ederim. Ama gerçekten de öyle. "iPhone 5 mi alayım iPhone 10'u mu bekleyeyim?" gibi konulardan çok sıkılmış bulunmaktayım. Bazı arkadaşlarla çok güzel sohbetler ediyoruz, tak! Bir velet geliyor bütün muhabbeti bitiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.