Bildirim
130+ C APU CPU Asus N56DP DH11 mümkünmü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Alti ustu 130 derece sanki nolcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de asus n56dp kullanıyorum. 2. gpu çok ısınıyor, çalışmazken bile. bende iptal ettim. ona rağmen sizdeki gibi 100c civarında hala.
çözümünü buldunuz mu? -
Hacım mümkün değil. Bu apu larda nedense sıcaklık programları yanlış gösteriyor. İkinci gpu yu açın bence. Sonuçta oyun oynuyorsanız farkedecektir.
Hocam oyun oynarken kapanıyor. 2. Ekran kartı açıkken. Sorunu çözemedim. Macun pad herşeyi yeniledi. Aktif değilken bile ısı 100c civarı
Gönderin servise. Dediğim gibi o ısılara çıkması pek mümkün değil. Daha önce de benzer konu açıldı. Bu programlar niyeyse apu'larda yanlış ölçüyor. Her şeyi yenilediğinize göre donanımsal bir soru olsa gerek.
Olay sanırım birim sensörü bios fahrenhayt olarak yolluyor. Programlar celsius olarak gösteriyor sıkıntı orada oluyorsanırm saatlerce stres testi yaptım alet kapanmıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X