Şimdi Ara

130 HP 300 NM mi? 180 HP 250 Nm mi? Güzel video. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acayip manasız bir kıyaslama. ikisinin max power'ı aynı olsa bile benzinli kazanırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

İyi de bu araçların vites oranları aynı mı?
    Videoda da vites aynı deyip duruyorlar ama aslında alakası yok. Şanzıman tipi aynı demek istiyorlar herhalde, ikisi de EAT şanzıman.

Benzinlideki şanzımanın dişli oranları dizelden daha kısadır. Dizel maksimum motor devri düşük olduğu için, üst hızlara ulaşabilmek için uzun oranlara mahkum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 18 Şubat 2020; 14:46:28 >
  • Dizelin torkunu görüp benzinliden iyi gideceğini düşünenler vardı C5 Aircross konusunda. Tam da onlar için hazırlanmış bir video.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video saçma olmuş ama torku fazla olanın kazanacağını düşünen insanlar olduğu için normal sayılır.
  • Aslında bu testi düz yolda değil de yokuşta yapsalardı en azından bazılarının sesi kesilirdi. Ancak yine de benzer beygir gücündeki 2 aracın test edilmesi daha anlamlı olacaktı.
  • Fabrika verilerinde 2 sn den fazla fark var zaten.Ne bekleniyordu acaba.Ben de dizeli mevcut bu aracın performansı gayet tatminkar.Benzinliyi denemedim ama merak ediyorum.Yanlız performans arayanlar bence başka araçlara yönelsin.Bu araç yerden oldukça yüksek,son derece konforlu bir aile aracı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.