sorum şu ben bir notebook alacağım ama piyasa hakkında o kadar donanımsızım ki araştırmaya nerden başlasam bilemedim..
muhtemelen 4 yıllık üni içn başka şehire gideceğim ve bunun için laptop lazım
1300-1400 tl aralığında veya buna yakın bir bütçeyle alabileceğim en iyi leptoplar hangileridir.
ben olayı sadece işlemci, ram ve ekran kartından ibaret sanıyordum sanırım çok daha fazla detay varmış..
oyun çok fazla oynamam ama bu yüzden kötü özellikte olmasın. şöyle bir 1gb ekran , 4 gb bellek olmalı bence. ekran da benim için önemli en azından 15.4 , 15,6 inç ve yukarısı.
marka olarak hp, toshiba, acer ve asusu araştırıyordum. hp çok ısınma sorunu yapıyormuş, ayrıca çok arıza yaptığından ve servisinden şikayetçiler, acer ı da önermediler benim aklım daha çok asusa yattı. şuan ilk tercih asus gibi ama önerileriniz de fikrimi etkileyecek..
oyun çok oynamasam da arada bir pes 10 atabileyim kasmasın, veya dvd izlerken falan keyif alabilmeliyim.. mesela muhtemelen 4 yıl boyunca çıkacak tüm pes serilerini oynamak isteyeceği m notebookta yani muhtemel bir pes2013 ü kasmasın
biraz fazla uzattığım için özür dilerim ama inanın bu konuda çok bilgisizim ve biraz acelem var .. internetten notkebook almanın sakıncaları varmıdır. yani bu konuda çok tavsiyeye ihtiyacım var..
Dükkandan alıp kazık yiyeceğine internetten 100 tl + kar edip alabilirsin.