Şimdi Ara

1300-1500 tl arası laptop tavsiyesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sene üniversite kazandım babam da söz verdiği gibi laptop alacak ben hem laptop beni tatmin etsin hem de babamı üzmesin istiyorum bu fiyat aralığında intel core i3-i5 işlemcili en az GeForce gt220 m ekran kartlı 4 gb ramli bir laptop önerisi bekliyorum.. benim yapacağım işler genellikle render, proje çizimi, oyun, film..

• 5740g - 4820tg - 3820tg - 5820tg
  • Cevabınız için teşekkürler. core2 duo ile i3 ü kıyasladığımızda hangisi üstün gelir? bir de sadce acer marka olması gerekmiyor. konu açarken marka belirtme zorunluluğu olduğu için acer seçtim..
  • i5 al kafan rahat olsun modelleri tam hatırlamıyorum ama arama kıstasın "i5 işlemci"(belki i3) ve "5650 ekran kartı"(5730 da olur) olsun

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• i5 ten üstün müdür o işlemci? bu konuda pek bilgim yok takip edemedim bir süredir ama bu işlemcinin hızı 2.0 ghz. tüm oyunları oynatabilecek mi şuan çıkan ? ekran kartı işi de düşündürüyor beni cevap bekliyorum..
  • i5'ten biraz daha iyi.ama i5'in daha iyi olduğu testler de var.çok fazla farkı yok ama ısınma sorunu olabilir 4 çekirdek+45nm olduğu için.
    2000küsür tl'ye kadar alabileceğin laptoplardaki en iyi ekran kartları 5730 ve 5650dir.5730 da 5650'nin overclocklu hali sayılır.çok düşünmene gerek yok o konuda

i5'te turbo boost ve değiştirilebilir grafikler var ayrıca.acer timeline x serisini tercih ederim kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 20 Ağustos 2010; 23:25:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatsaliEdip92
    i5 ten üstün müdür o işlemci? bu konuda pek bilgim yok takip edemedim bir süredir ama bu işlemcinin hızı 2.0 ghz. tüm oyunları oynatabilecek mi şuan çıkan ? ekran kartı işi de düşündürüyor beni cevap bekliyorum..

Bunu bir i5 kullanıcısı olarak söylüyorum. İslemcileri sadece GHz degerine bakarak karşılaştırırsan yanılırsın. N930 4 cekirdekli bir işlemci. Daha performanslı..

Ayrıca @peaceclick in de dediği gibi bu fiyat aralığında hatta abartisiz 3000 liraya kadar bulabileceğin en iyi ekran kartları 5650/5730dur. Oyun performansları çok iyi. Güncel oyunları rahatlıkla yüksek/ full ayarda çalıştırır ikisi de 1366x768 cozunurlukte..

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 21 Ağustos 2010; 4:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

i5 ten üstün müdür o işlemci? bu konuda pek bilgim yok takip edemedim bir süredir ama bu işlemcinin hızı 2.0 ghz. tüm oyunları oynatabilecek mi şuan çıkan ? ekran kartı işi de düşündürüyor beni cevap bekliyorum..

Bunu bir i5 kullanıcısı olarak söylüyorum. İslemcileri sadece GHz degerine bakarak karşılaştırırsan yanılırsın. N930 4 cekirdekli bir işlemci. Daha performanslı..

Ayrıca @peaceclick in de dediği gibi bu fiyat aralığında hatta abartisiz 3000 liraya kadar bulabileceğin en iyi ekran kartları 5650/5730dur. Oyun performansları çok iyi. Güncel oyunları rahatlıkla yüksek/ full ayarda çalıştırır ikisi de 1266x768 cozunurlukte..

İşlemcileri saat hızlarına göre karşılaştırmadım da yine de takılmıyor değpil insanın kafasına. bir de bildiğim kadarıyla i5 de 4 çekirdekli gibi davranabiliyor ayrıca daha yeni bir teknoloji onun için bu soru işaretleri. bir de nvidia GeForce gt335m nasıl bir kart ? ati radeon hd 5650 den kötü müdür?

• quote:

İşlemcileri saat hızlarına göre karşılaştırmadım da yine de takılmıyor değpil insanın kafasına. bir de bildiğim kadarıyla i5 de 4 çekirdekli gibi davranabiliyor ayrıca daha yeni bir teknoloji onun için bu soru işaretleri. bir de nvidia GeForce gt335m nasıl bir kart ? ati radeon hd 5650 den kötü müdür?

ben i5ten yanayım yukarıdaki linkte karşılaştırmaları vardı zaten.ama özetle kötü evet
  • core 2 duo t9600 işlemcili nvidia GeForce gt220 ekran kartı olan bir bilgisayar alsam üzer mi beni?
  • T9600 i5'i aratmaz. Ama GT220 bir hayli geride 5650'den. Oyunlarda uzebilir seni..
  • i5 işlemci 5650 al kafan rahat olsun 5740g bu olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.