Şimdi Ara

1300 BÜTÇE ÖNERİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deae3535

kardeşim ne zaman ve hangi siteden aldın acaba ve modeli nedir z2 nin

Kardesim ben z 2 yi epttavm den aldim ve situnsuz geldi.ama 2 gunde anca geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dehset620 kullanıcısına yanıt
    4 g desteği varmı kardesım z2nın kutu içeriği ve garanti firmasınıda yazarsan sevinirim
  • quote:

4 g desteği varmı kardesım z2nın kutu içeriği ve garanti firmasınıda yazarsan sevinirim

kardeşim cihazın 4g destegi var.ancak sen bunu ülkemizde ne zaman kullanırsın bilmiyorum.garanti firması sanırım dubai iletişim.güvenilir bir ithalatçı garanti.5 sene önce gene dubai iletişimden nokia c6 almıştım bir sorun yaşamadığım için gene ordan aldım
  • sony z2 yada o paralara g3 bulabilirsin.malzeme kalitesi saglamlık istersen tartışmaya gerek yok sony.
    eyw kardesım bende sıparıs vereyım o zaman hemen 4g destegı onemlı benım ıcın seneye yurtdısında yasama olayım varda bellı bır sure
  • quote:

eyw kardesım bende sıparıs vereyım o zaman hemen 4g destegı onemlı benım ıcın seneye yurtdısında yasama olayım varda bellı bır sure

bnde çok büyük tereddütlerle aldım telefonu ama kullandıktan sonra doğru bir karar verdiğimi anladım.asla pişman olmassın.4g destegi mevcut o yönden sıkıntı yok
    ne zaman almıstınız acaba ve ürünün garantisi nedir kaç günde elime ulaşır sizce _?
  • quote:

ne zaman almıstınız acaba ve ürünün garantisi nedir kaç günde elime ulaşır sizce _?

öncelikle ithalatçı garanti.dubai iletişim.1 hafta oluyor alalı.pazartesi sabah vermiştim siparişi bana carşamba aksam getirdiler.yaklaşık 2 gün bekliyorsun kardeşim.
    tesekkurler kardesım ama su lınke baksana 1449 liraya sony türkiye garantili diyor güvenilir ve gerçek mi sencehttps://www.epttavm.com/tr/item/5493060_sony-xperia-z2-beyaz/
  • quote:

tesekkurler kardesım ama su lınke baksana 1449 liraya sony türkiye garantili diyor güvenilir ve gerçek mi sencehttps://www.epttavm.com/tr/item/5493060_sony-xperia-z2-beyaz/

özele bak
  • Öneriler ve yorumlar için herkese çoook teşekkürler , z2 alacağım
  • z2 işini fazlasıyla görür

• Meizu Mx4 e bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

Öneriler ve yorumlar için herkese çoook teşekkürler , z2 alacağım

Nereden almaya karar verdiniz? Sanırım ben de alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: copela

quote:

1,320 TL gittigidiyor sanırım. Fakat orada da gürültü önleyici kulaklıkla beraber yollamıyorlarmış . O kulaklık satan bir site bulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liez07 -- 10 Şubat 2015; 14:16:44 >
  • Bence Z2 veya Meizu MX4 doğru tercih olur
  • Z2 Almalısın
    20.7 mp kamera
    Su ve toz geçirmeme
    3 gb ram
    3200 mah batarya
    SD card
    Kırılmaya dayanıklı ekran
    Snapdragon 801 işlemci
    4k video çekebilme
  • quote:

quote:

quote:

1,320 TL gittigidiyor sanırım. Fakat orada da gürültü önleyici kulaklıkla beraber yollamıyorlarmış . O kulaklık satan bir site bulmalı.

;Aynı yerden aldık sanırım. Sizde de twitter, evernote, vine, pixlr express yüklü mü geldi acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

;Aynı yerden aldık sanırım. Sizde de twitter, evernote, vine, pixlr express yüklü mü geldi acaba?

Ben henüz almadım ama almaya karar verdiğim yer orası henüz. Maddi sıkıntıdan dolayı ay başını bekliyorum :) Güle güle kullanın

• G3un malesef isi sorunu var ve 2k ekran guzel ama bir yerde pil ve performans dusmani Z2 dusun olmadi e8 falan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.