Şimdi Ara

1300 civarı Android Telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

Lg sahibı olsam bende lanet ederdım,magazada ınceledım kamerada vasat.

Kamera nasıl bilmiyorum, güncelleme gelmiyor diye insanlar çok tepki gösterdi LG ye
  • Sen bu SP delisi indiana jones a bakma. :)

Gündüz çekimleri gayet iyi Optimus G nin. Isınma olayı mevcut ama Rahatsız edici bir ısınma değil bu. O kadar performans a bırakın o kadar da ısınsın cihaz. Ben 1 saate yakın aralıksız oyun oynadığım oluyor. Telefon ne performans olarak ne de ısınma olarak beni rahatsız etmedi bugüne kadar. Hiç kasmadan, frame atlamadan gayet akıcı bir şekilde oynadım yüksek grafik gerektiren oyunları.

Eğer 1300 TL bütçen varsa hiç düşünmeden Optimus G yi alabilirsin. Ama yine de gidip bir görmen lazım. cihaza kanının kaynaması da önemli.

Eğer bütçen kısıtlı ise SP al. Ama Optimus G alma imkanın varsa SP yi hiç alma. Sonuçta Sony nin orta üst sınıf ürünü. Optimus G ise firmanın Amiral gemisi. SP nin dokunmatik sorunu ve bir kaç kronik sorunu malum iken bu para verilmez ayrıca. LG Optimus G kullanıpda kronik bir sorun paylaşımı olmadı şu zamana kadar. Ana konusunda kullanıcıların %95 ini fazlasıyla memnun eden bir cihaz Optimus G.

Yine de tercih senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Sen bu SP delisi indiana jones a bakma. :)

Gündüz çekimleri gayet iyi Optimus G nin. Isınma olayı mevcut ama Rahatsız edici bir ısınma değil bu. O kadar performans a bırakın o kadar da ısınsın cihaz. Ben 1 saate yakın aralıksız oyun oynadığım oluyor. Telefon ne performans olarak ne de ısınma olarak beni rahatsız etmedi bugüne kadar. Hiç kasmadan, frame atlamadan gayet akıcı bir şekilde oynadım yüksek grafik gerektiren oyunları.

Eğer 1300 TL bütçen varsa hiç düşünmeden Optimus G yi alabilirsin. Ama yine de gidip bir görmen lazım. cihaza kanının kaynaması da önemli.

Eğer bütçen kısıtlı ise SP al. Ama Optimus G alma imkanın varsa SP yi hiç alma. Sonuçta Sony nin orta üst sınıf ürünü. Optimus G ise firmanın Amiral gemisi. SP nin dokunmatik sorunu ve bir kaç kronik sorunu malum iken bu para verilmez ayrıca. LG Optimus G kullanıpda kronik bir sorun paylaşımı olmadı şu zamana kadar. Ana konusunda kullanıcıların %95 ini fazlasıyla memnun eden bir cihaz Optimus G.

Yine de tercih senin.

Teşekkür ederim yorum için. LG nin Optimus G ye güncelleme vereceğinin garantisi olsa giderim onu alırım. Ama çok sorunlu güncelleme dağıtma konusunda. O yüzden nexus 4 ile arasında kaldım. Duruma göre gidip kulladıktan sonra kesin karar vereceğim. Nexus 4 hakkında ne düşünüyorsunuz

• sen renklı degısık hulk'a bakma once kronık olmayan!!! nıkelaj soyulmalarını,oyunun ortasında cart dıye kapanan ekran ısıgını cozsunler,lg nın zaten anca amıral gemsıı son nın orta ustune denk gelır sıkıntı yok yanı,optımus g noktası alana hayırlı ve gecmıs olsun.
     1300 civarı Android Telefon 1300 civarı Android Telefon

• Nexus 4 ile ilgili ısınma sorunu diyorlar ama bence abartılıyor. Ben tipini beğenmemiştim. özellikle o aşağıdaki tuşları Optimus G çok iyi konumlandırmış. Dolayısıyla Ekran büyük olsada Optimus G okadar kaba durmuyor. Analog Radyo, Kamera ve Hafıza hariç özellikler aynı. Flash desteği de yok galiba.
  • Sanırım cep telefonu tavsiye kısmında sp ve L tavsiye etmekten iki cihazın ana konularını takip edemiyorsun :-)
    şu konuyu incele sp ile eş zamanli çıkmış l konusu
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78734977
    sony fanlarından edindiğimiz izlenim ekranda sony teknolojisi kamerada sony teknolojisi seste sony teknolojisi :-) söyler misin wifi özürlü dokunmatik ve ışık sızması sorunlu çamaşır makinasında unutulmuş gibi duran teması olan sp de hangisi var yoksa sp fason mu :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 30 Temmuz 2013; 22:37:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ılk partisınde cıkan sorunları one cıkarıp sp yı kotulutorsında sızın guncellemesı ıle meshur kac guncelleme almıs telefonunuzun sorunları bırmı hadı guncellme alınca bız cogundan hepsındrn belkı kurtulcaz ama sıx daha kac guncelleme beklıyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Daha ılk partisınde cıkan sorunları one cıkarıp sp yı kotulutorsında sızın guncellemesı ıle meshur kac guncelleme almıs telefonunuzun sorunları bırmı hadı guncellme alınca bız cogundan hepsındrn belkı kurtulcaz ama sıx daha kac guncelleme beklıyosunuz

Wifi sorunun ve ekran ışık sızmasının güncelleme ile düzeleceğine sen inanıyor musun ? Ayrıca güncellemenin birşeye çözüm olacağı garantisini verebilir ? ios konusuna göz atmanı tavsiye ederim bi kere sony de teleservis başlı başına handikap tecrübe ile sabit adamların sitesinde şikayet ve öneri formu bile çalışmıyor ayrıca cihaz yeni bir çok sorunu var bunların bir kısmı güncelleme ile düzeldi diyelim ya kullanıma bağlı çıkacak sorunlar

• Dostum bosuna yorma kendini. Bu hipnotize olmus. Ne anlatsan bos. SP yi Optimus g den ustun gosteren boyle bir beyine limon siksan ne fayda...

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Dostum bosuna yorma kendini. Bu hipnotize olmus. Ne anlatsan bos. SP yi Optimus g den ustun gosteren boyle bir beyine limon siksan ne fayda...

Akraba evlılıgı yada kucukken atesli hastalık gecırmıs bunyeye limon sık aynadan kurula

• Yorumlar için teşekkürler..

Sizin bu tartışmanızdan anladığım gidip Nexus4 almam gerektiği :) Onu da değerlendirebilir misiniz "tarafsız" bir gözle..
    Şu an Nexus 4 ile ilgili tek sıkıntım ilk gördüğünde tipini beğenmemiştim çok kaba gelmişti ama LG Optimus G'yi de bi görmem lazım. Acaba İstanbulda hangi mağazada bulabilirim, Cevahir'de Metrocity'de var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0U2H4N

Yorumlar için teşekkürler..

Sizin bu tartışmanızdan anladığım gidip Nexus4 almam gerektiği :) Onu da değerlendirebilir misiniz "tarafsız" bir gözle..
    Şu an Nexus 4 ile ilgili tek sıkıntım ilk gördüğünde tipini beğenmemiştim çok kaba gelmişti ama LG Optimus G'yi de bi görmem lazım. Acaba İstanbulda hangi mağazada bulabilirim, Cevahir'de Metrocity'de var mıdır?

Selam, ben de bu hafta Nexus 4 alacağım. Şu an nexus da ısınma sorunu var, daha doğrusu S4 Pro işlemci kullanan telefonların çoğunda var. Hepsinde demiyorum, çünkü tüm s4 prolu telefonları bilmiyorum. Optimus G de ısınıyor s4 pro var. Fakat Nexus da arka yüzey cam olduğu için sıcaklığı daha fazla hissettiriyor diğerlerine göre. Kılıf falan alıp çözebiliriz. Optimus G yi de alabilirim, 1200 civarına düşerse eğer. 1300 1400 demek bütçeyi aşırı zorlamak demek ki 700 TL ye telefon aldırmayan bir ailem var

Cevahirde bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Selam, ben de bu hafta Nexus 4 alacağım. Şu an nexus da ısınma sorunu var, daha doğrusu S4 Pro işlemci kullanan telefonların çoğunda var. Hepsinde demiyorum, çünkü tüm s4 prolu telefonları bilmiyorum. Optimus G de ısınıyor s4 pro var. Fakat Nexus da arka yüzey cam olduğu için sıcaklığı daha fazla hissettiriyor diğerlerine göre. Kılıf falan alıp çözebiliriz. Optimus G yi de alabilirim, 1200 civarına düşerse eğer. 1300 1400 demek bütçeyi aşırı zorlamak demek ki 700 TL ye telefon aldırmayan bir ailem var

Cevahirde bulursun

Şimdi gittigidiyorda SP gördüm de HSBC puanla baya ucuza geliyo, kafam karıştı açıkçası :)
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-sp-lte-c5503-cep-telefonu-90615244?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0U2H4N -- 31 Temmuz 2013; 10:00:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Cevahirde bulursun

Şimdi gittigidiyorda SP gördüm de HSBC puanla baya ucuza geliyo, kafam karıştı açıkçası :)
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-sp-lte-c5503-cep-telefonu-90615244?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

SP den vaz geçtim

• Sp alma da

• Xperia SP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri de adamakıllı artılardan eksilerden bahsetse karşılaştırma yapsa ne de güzel olurdu yine de teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.