Şimdi Ara

1300 civarında acer dizüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten alışveriş fazla yapmadığım için bimeks ya da teknosadan 1300tl civarında bir dizüstü alıcam, toshiba avrdı anakatı yanmış servisee gideli 40 iş günü oluyo neredeyse faturayı gönderdim onlar para iadesi yapacaklar diye tahmin ediyorum, ama onu beklemek istemiyorum, o yüzden yeni bir dizüstü alıcam nasıl olsa oradan param gelecek..

fiyat performans güven olarak acerın iyi olduğunu tahmin ediyorum, 1300 tl civarında bir dizüstü bakıyorum, toshiba a200 1m4 idi onunda özellikleri dulacore 1,87 ghz 1 gb ram 120 gb hard disk 256 mb paylaşımlı ekran kartı vardı, xp yüklemiştim, benim işimi çok rahat görüyodu, 1530 tlye almıştım o geri gelecek ama şimdi o kadar para vermeme gerek yok diye düşünüyorum.. 1300 tlye sanırım vistayı falan rahat kaldıran yukarıda saydığım özelliklerin daha üzerinde bir acer bulabilirim değilmi arkadaşlar?

bu konuda tavsiyede bulunacak varsa çok sevinirim, ben pentiumlar zamanında kaldım çünkü bu core du bilmem neydi artık işlemcilere hiç kafam basmıyo ram falan neyse de

• acer istemişsin ama o paraya samsung r 520 almanı tavsiye ediyorum 1300 lira ya da civarında bulabilirsiniz.ekran kartı son zamanların en performanslı kartlarından biri, bir tek işlemcisi orta düzeyde t 6400 2 ghz.zaten o fiyat aralığında anca onu bulabilirsiniz.bu konuda sizi r 520 kulübüne bakmanızı tavsiye ederim.bazı arkadaşlar yine r 522 önerecek ama onun yerine r 520 ye bakın çünkü(r 522 vista home basic) ileride vista home basic lere win 7 ye ücretsiz geçiş olmayacak diye biliyorum bu yüzden r 520(vista home premium) de ısrarcıyım ama yine etraflıca araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patronas -- 28 Haziran 2009; 21:28:20 >
  • Bende samsung derim
  • samsung r520 yada r522 almanı tavsiye ederim buradan da ayrıntılı olarak bilgi alabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_32320580/tm.htm
  • teşekkür ederim arkadaşlar. aslında samsunglar fiyat-özellk olarak benim de dikkatimi çekti ama bildiğim kadarıyla yeni girdi dizüstü piyasasına ne kadar güvenilirdir sizce?sağlamlık ve garanti geri dönüşü açısından
  • http://www.hepsiburada.com/acer-as5738g-643g25mn-intel-core-2-duo-t6400-2.0ghz-3gb-250gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd93649

arkadaşlar bu nasıldır sizce?

vista kasar mı sizce? hiç takılmadan kullanmak istiyorum.. kesinlikle oyunla işim olmaz.. proteus matlab gibi programlar kurabilirim kullanabilirim, bunları kasmadan rahat rahat çalıştırsın yeterli benim için...

bide samsung öneren arkadaşlara teşekkür ederim, aslında gayet güzel aslında ama ben çok şanssızımdır, toshiba bilgisayar aldım alırken daha ölü piksel çıktı, değiştirdiler sonra anakratı yandı, ben bi tişörtü bile 2 kere değiştirebilen biriyim, o yüzden markanın güvenilirliği önemli benim için, acer hakkında da hiç bir ey duymadım, kendini tanıtmış bi marka olduğu için acer düşünüyorum...

sizce bu model benim ihtiyacımı karşılarmı?

bide vista premium al basic alma windows 7ye yükseltmek istersen yükseltemeyebilirsin diyorlar, bunun aslı var mı?
    gerçi gönlüm hala xp deyken windows 7ye kimbilir ne zaman geçerim o da ayrı bi mesele de tabi..

• http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=104850

hatta bimekste 1100 tl civarında zaten bende eskişehir bimeksten alıcam hangi bilgisayarı alırsam alayım...
    nasıldır sizce dediğim programları ve vistayı kasarmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam vatandan acer a bakabilrisin. bunda da ekran kartı 4650 ama ddr2 bellekli ihtiyacına cevap veriri diye düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38603
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.