Bildirim
1300 liraya sistem topladım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartı bu sisteme biraz fazla gibi.. Arzu edersen daha düşük birşeyler koyabilirsin..DDR3, 2 Gb 128 bitlik birşeyler..CPU yeterli olur mu emin değilim.600 -700w tercih edebilirsin. -
dostum ekran kartı o sisteme fazla onun yerine 750ti al -
Peki onun yerine r7 265 alsam olur mu? Bir nasıl fazla yani aciklarmisiniz? Bir de youtube da aynı özellikler ile bir kaç video izledim sonuçlar baya iyi ancak olmaz diyorsanız ona göre r7 265 e dusurebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9803 -- 19 Mayıs 2015; 14:21:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uppp
amd al
Elimde 20günlük sapphire r9 280 var vatan faturalı 550TL ye bırakırım. -
Sorduğum soruyu okumadiniz sanırım. Neyse internette çok var bu işlemci ile birlikte bu ekran kartı. Sadece fikir istiyorum darbogaz ile ilgili?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9803 -- 19 Mayıs 2015; 18:14:12 >
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X