Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 1300 TL Ryzen 3700x Elden/Kargo Satılık Satın Al 4 Eylül 2021 16:45 1 1 1300 TL Ryzen 3700x Elden/Kargo Satılık Herkese selamlar,2020 senesinin şubat ayında inventus sitesinden toplamış olduğum bilgisayarımda bulunan Ryzen 3700x model işlemcimi uygun fiyatla satıyorum.Satış sebebim daha üst bir modele geçiş yapmam.Bilgisayarı paket halde aldığımdan dolayı kutusu bulunmamaktadır. Bu nedenle fiyatını uygundan belirledim. Ürünü overclock yapmadım ve stock fan hiç kullanmadım. Kullanıma başladığımdan beri 2 defa macun değişimi yaptım ve ürünü coolermaster marka sıvı soğutucu ile kullandığım için performans sorunu asla yaşamadım.Edirne'de yaşıyorum ve 1300 TL gibi bir fiyat düşündüm. Çok titiz kullandığımı ürünün teknik herhangi hiç bir probleminin olmadığının altını çizmek istiyorum.EFT/havale veya elden teslim fark etmeksizin satılıktır.İyi günler dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (SON FİYAT!) MSI 2080 SUPER / ÇOK TEMİZ / 5600 TL 1300 TL Ryzen 3700x Elden/Kargo Satılık