Şimdi Ara

1300 TL ye Süper Oyun Kasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1300 tl civarı bütcem var güzel bir oyun kasası lazım. BF3 gibi oyunları ve 2-3 seneki sonraki en iyi oyunları kaldırabilecek bir kasa tavsiyesi varmı ? Ram ekran kartı felan ayrı olabilir önerilerinizi bekliyorum parça parça hesaplayıp 1300tl olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Written in The Stars -- 4 Mart 2012; 15:26:37 >

• Intel olarak :

i3 2120 3.3ghz
    MSI Z68 g43 veya Gigabyte Z68 ds3
    4gb ddr3 1.5v ram
    500gb 7200rpm HDD
    Hd6850 ekran kartı
    Xigmatek midgard 500w kasa

AMD olarak :

x4 960t veya x6 1075t veya x6 1055t işlemci
    Gigabyte 870a USB3L anakart
    4gb ddr3 ram
    500gb 7200rpm HDD
    Hd6850 ekran kartı

Bunları vatan %25 indirimiyle kapmaya bak. Farklı yerlerden alacaksan belirt bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Intel olarak :

i3 2120 3.3ghz
    MSI Z68 g43 veya Gigabyte Z68 ds3
    4gb ddr3 1.5v ram
    500gb 7200rpm HDD
    Hd6850 ekran kartı

AMD olarak :

x4 960t veya x6 1075t veya x6 1055t işlemci
    Gigabyte 870a USB3L anakart
    4gb ddr3 ram
    500gb 7200rpm HDD
    Hd6850 ekran kartı

Bunları vatan %25 indirimiyle kapmaya bak. Farklı yerlerden alacaksan belirt bana.

Peki hocam bilgisayar toplamam mı daha uygun olur yoksa ps3 almam mı ? daha yaşım 16. Evde masaüstü pc var. Ünide okuyan ablamın ve benimde laptopum var bundan dolayı pek gerek değil gibi pc ama genede şöle bir oyun bilgisayarı olsa iyi olur diyorum. Evde tam ps3 lük tv var acaba ps3 alsam daha mı iyi olur ?.

• 1300 lıralık pc ıle oyunlardan cokta tat alamazsın yazdıklarına gore ps3 alman bence daha ıyı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

1300 lıralık pc ıle oyunlardan cokta tat alamazsın yazdıklarına gore ps3 alman bence daha ıyı olur

Bende öle düşünüyorum teşekkürler
  • ps3 çıkalı kaç sene oldu ? ps3 ün üstünde bir kalitede oynarsın bu pc de oyunları. İnternetten indir oyna bu kadar kolay. Karar sizin.
  • 1300 tl ye sadece kasa alacaksan öyle süper bir oyun bilgisayarı bekleme alabileceğinin en iyisi 1300 tl tutuyor vatanda %25 indirimle

Anakart - Gigabyte 990xa

İşlemi - Amd Fx 6100

Ram GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz

hdd Wd 3.5 500 MB 32 MB

Ekran - Ati Radeon Saphire Hd6870

Dvd - Asus 24x Dvd

Kasa - Zalman z7 500w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanami -- 4 Mart 2012; 19:16:50 >
  • quote:

ps3 çıkalı kaç sene oldu ? ps3 ün üstünde bir kalitede oynarsın bu pc de oyunları. İnternetten indir oyna bu kadar kolay. Karar sizin.

Multi oynayabiliyormuyuzda pc den ? veya nasıl oynayabiliriz ( Cd orjinal olmadan ) Örn : Bf3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Written in The Stars

quote:

ps3 çıkalı kaç sene oldu ? ps3 ün üstünde bir kalitede oynarsın bu pc de oyunları. İnternetten indir oyna bu kadar kolay. Karar sizin.

Multi oynayabiliyormuyuzda pc den ? veya nasıl oynayabiliriz ( Cd orjinal olmadan ) Örn : Bf3

orjinal olmadan multi oynayamazsın.
  • quote:

quote:

quote:

o zaman ps3 daha mantıklı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Al Bir Ps3 Kafan Rahat Olsun Veya Bekle PsVita Al Rahat Rahat Multi Oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famous -- 4 Mart 2012; 23:42:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

orjinal olmadan ps3'de hiç oynayamıyorsun.
    üstüne internet de kullanamıyorsun.
    üstüne dandik grafiklerle oynuyorsun.
    o yazılan pc'ler de her oyunu çalıştırır. zevk falan alamama durumun olmaz. ps3 grafiklerinde oynarsın en azından. çoğunu daha iyi grafiklerle oynarsın hatta.

• Ek olarak Bazi oyunları orjinal almadan hamachi,xfire,gameranger gibi programlarla online oynayabiliyorsun ;)
    Yani ben de ps yok ama ben ps da maç oyunlarından Baska oyunlarda zevk almıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.