Şimdi Ara

1300TL Anakart-İşlemci-Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde 2+8GB DDR3 1333MHz 2 modül GSkill RAM(9-9-9-24 1.5V), Xilence 600W Gaming 80+ Bronze PSU ve 500GB Seagate 16MB Önbellekli Sata2 hard disk var.

Bu sisteme uygun olarak max. 1300TL ye Anakart-İşlemci-Ekran kartı almayı düşünüyorum. İşlemci büyük ihtimal i5-4460 olacak. Ama ekran kartı ile anakart olarak ne alacağıma karar veremedim. PSU 80+ plus olmasına rağmen niyeyse pek güvenemiyorum. Bu yüzden ekran kartı olarak Asus GTX750 Ti STRIX düşündüm.

Sistem tamamen oyun amaçlı olmayacak. Yani oyun delisi birisi değilim. League Of Legends, CS:Global Offensive, World Of Tanks gibi online oyunları 1680*1050de 60FPS stabil yüksek ayarlarda alsın benim için yeterli. (Monitor 20.2 inç Philips 200wb)

Anakart konusunda almışken ileride hiç sıkıntı yaşamayacağım sağlam birşey olsun istedim. İleride USB 3.0 kasa aldığımda ön USB ler için bağlantı noktasının olmasına özen gösteriyorum. Geleceğe yönelik olsun.

Anakart arasında kaldığım modeller. ASUS H97M-E, H81-GAMER, GIGABYTE H97M-D3H, MSI H97M-G43. (H81-GAMER da ses kartının daha kaliteli olduğunu yazmış ASUS onun hakkında bilgisi olan varsa simdiden teşekkürler.)

Ya da anakartı daha alt model H81M-PLUS alıp ekran kartına biraz daha yüklensem mi diye düşünüyorum ama 4460 için BIOS güncellemesi gerekiyormuş. Bu konuda tecrübeli değilim.)

O.C meraklısı değilim yapacağım en fazla voltajsız sıcaklık sıkıntısız maksimum nereye kadar çıkacaksa oraya kadar yaparım.(Ekran kartı ve işlemci ikisi için de) Büyük ihtimal birkaç gün dener sonra içim rahat olsun diye normal seviyelere geri dönerim. Stok soğutucu kullanacağım çünkü.

Bunun haricinde aynı fiyata çok farklı tavsiyeler olursa değerlendirmeye açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertozsen340 -- 29 Ocak 2015; 23:25:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.