Şimdi Ara

1310 ile Gelen Premium diyerek giremeyenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ben giremedim daha deniyorum ama olmuyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Elky

Saçma sapan konuşmayın bu yeni uygulma çok ama çok iyi oldu. Ben Premium üyeyim, Premium olmasaydim yine sevinirdim. Düşünsene sen 1 aylık PARALI üyelik almişsin ama CZye giremiyosun NEDEN? Senden önce giren parasız üyeler serveri doldurmuşda ondan. Şimdi bu adamin verdiği paraya yazık değil mi? Ben kaç dakika C1 girmek için beklediğimi bilirim GOLD Premium ile. Sonuç olarak oyun bu adamlarin elinde ye beklersin ya Premium alirsin.

Ayrıca olayi yanliş anlayan arkadaşlar var bunu şöyle açıklayım herkezde anlasin:
    Örneğin CYPHER 1 Serveri Max 1000 kullanici kabul ediyor olsun. Bunu şu şekilde ayırmışlar 800 Koltuk Premiumsuzlar için 200 koltuk Premiumlular için.
    Serverda 790 tane Premiumsuz 50 tane Premiumlu üye girinsin örneğin. 10 tane daha Premiumsuz üye girerse Premiumsuz kontejyanı dolduğu için bundan sonra Premiumsuz bir üye çikip yer boşaltana kadar girmeye çalişan her Premiumsuz üyeye "Non-Premium user" hatasini verecek vede yeniden denemenizi söyleyecek. Ama bu sirda para li bir üye gelirse beklemeden girecek. Taki 200 premium kullanici oluncaya kadar. O zamanda server dolu hatasi verecek. Ama kalkipta Premiumlu üye geldi Premiumsuzlar ÇIKSIN DEMEYECEK. Olay bu kadar basit.

Bu uygulama ne ilk nede son. Her statyum VIP salonu olduğu gibi, çoğu kaliteli oyun sunucunda da ÖZEL üye Kontejyanı olduğu gibi artık K2 Sunucularinda da Özel üye kontejyanı olmuş oldu. Ne mutlu bizlere... K2 Kalitesini artirmaya abaşladi demek...

ya sana ayak ustu bir iki laf sallardim ama neyse para veriorsun oturorsun asagaya ben zaten verceksem neden knigt online oynayim goruntu desen igrenc dupe dersen diz boyu kosp hile zaten char biraz ii olsun gmler chara goz diker daha da sayarim istersen para veripte oynucaksam bi tek WoW oynarim herseyiyle super oyun sen yatir parani oyna

• {DeaTH_TR} ozaman tiktir git wow oyna alla alla işte zate bu yüzden paralı olmasını istiorum senin gibi mantıkla düşünen angut lar batırdı oyunuoyunda hile kullanmamak bizim elimizde olan bişey hem lwl 70 de olsan ne olursan ol gm charını almaz elinden edit char satarken adamlar kendi yapıoalar charları okadarmı kafan basmıo 2 angutun sölediklerine inanıosuynuz sonrada ko yu kötülüosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: master_tyrael

quote:

Orjinalden alıntı: ok919_X

Beyler anladığım kadarıyla Herkes bu çıkan yazı yüzünden giremiyor oyuna
    ama aslında bunun kendim bir çalışma yaparak buldum ve tek ben değil çok 3 kişiye denettim ve onlardada girdi Bence bu bir astlantı değil,herkes giremediği ve gereksizce topic açtıkları için bunu sizle paylaşacağım.Şöyle girebilirsiniz örnek;Siz xıgenon 1 e girmek istiyorsunuz fakat yukardaki resimdeki yazı çıkıyor siz tekrar tekrar xıgenon 1 yapmaktan vazgeçin şunu yapın xıgenon 2 ye girin ve oyunda en fazla 5 dakika durmanız yeterli ve selecht charecter yapacaksınız yaptığınız sürece oyundan atabilir de atmaya bilirde,atarsa tekrar xıgenon 2 ye girerek selecht yapın atmayacaktır.Normal yaptığınızda atmadı ise xıgenon 1 e tıklayın biraz bekleyeceksiniz fakat girecektir Şimdiden Başarılar...

oluyo çok dooru

işte deneyip gören Tek kişi

• o çok doğru diyen kişi sadece post sayısını arttırmak için yazmış bence çünkü her tarafta onun gereksiz postları var
  • Pek bakmadığım için görmedim kusura bakmayın bu topic ide sallayın ve kapaTTırın plZ.
  • x1de elmraodlare iin bu 6. anahtar nerde çıkmıyor asgada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok919_X

Pek bakmadığım için görmedim kusura bakmayın bu topic ide sallayın ve kapaTTırın plZ.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.