Hocam tartışmaya girmek istemiyorum, karar alan kişinin ama stress teste girmese bile hiç tekin sağlam bir kart değil benden söylemesi. Anakarta sadece bir işlemci takılı değil ekran kartı ram hatta gerektiğinde cpu soğutucu takılacak. Oyun elbet ki grafik kartını strese sokar optimizasyon probleminden işlemciyi strese sokar ilk terslikte anakart çöpe. Hadi g46 bir nebze idare ediyor dediğin gibi, ama 760gm kesinlikle bela olur adamın başına. Anakartı yakıp da yeni bir kart alsan yine nerden baksan 100-120 lira ödeyeceksin. Yine aynı fiyata gelecek.
berat1346B
kullanıcısına yanıt
Şuanda kafamda bir hafta sonraya kadar DCU2 beklemek var yoksa dual x le devam edicem,
Son gönderdiğim konfigürasyondaki anakartta bir sıkıntı olmasından endişeli olsam da onunla devam edicem. Ram'i ikinci el bir arkadaştan almayı düşünüyorum. İşlemci FX6300 olucak. HDD 1Tb. Kasa Aerocool VS3 ve highpower 500W PSU ile birlikte 150 TL'ye almayı düşünüyorum. Güzel bir sistem olucak gibi
Astronot1997
kullanıcısına yanıt
İkinci ele de kayabilirim biraz konu baktım ama karar veremedim doğrusu. 2. eli tavsiye edeceğiniz bir bileşen varmı mesela ekran kartı vs. Fiyatı tutturmak adına 2. el alayım diyorum.
970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 193 tl