Şimdi Ara

1310 TL(kargo vergi dahil) XFX Radeon RX 580 GTS Black Edition 1405 MHz OC+, 8GB 256-bit GDDR5, DX12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1310 TL(kargo vergi dahil) XFX Radeon RX 580 GTS Black Edition 1405 MHz OC+, 8GB 256-bit GDDR5, DX12 VR Ready, Double Dissipation, Dual BIOS, PCI-E AMD Graphics Card (RX-580P828D6)
    www.newegg.com
    XFX Radeon RX 580 GTS Black Edition 1405 MHz OC+, 8GB 256-bit GDDR5, DX12 VR Ready, Double Dissipation, Dual BIOS, PCI-E AMD Graphics Card (RX-580P828D6) - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150794&Description=580&ignorebbr=1&cm_re=580-_-14-150-794-_-Product

• teşekkürler hocam bu kart, nvidia nın hangi kartına eşdeğer denilebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phizikci

teşekkürler hocam bu kart, nvidia nın hangi kartına eşdeğer denilebilir?
    GTX 1060 6GB
  • Vergi dahil olduğunu nerden anladınız daha önce alışveriş yaptınıznı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregokcimen

Vergi dahil olduğunu nerden anladınız daha önce alışveriş yaptınıznı
    Vergi dahil, çünkü site vergi ücretini de kesiyor. Newegg'den çoğu kişi alışveriş yaptı. Amazon gibi bir site.
  • Hocam bu kartın Türkiye'de garanti durumu nedir acaba ? Yada newegg herhangi bir garanti veriyor mu kart için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rig3L

Hocam bu kartın Türkiye'de garanti durumu nedir acaba ? Yada newegg herhangi bir garanti veriyor mu kart için?
    Warranty kısmındaki garanti prosedürü geçerli. Türkiye garantisi yok hocam
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Warranty & Returns kısmında 1 ay içinde iade edilebilir oluşu yazılmış fakat yukarıda xfx e kayıt ile beraber 3 yıl garantili olduğu yazılmış. Bu garanti olayı benim ürünü onlara göndermem daha sonra onların bulundukları yerdeki xfx e göndermeleri ve tekrar bana geri göndermeleri şeklinde mi ilerliyor onu anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.