Şimdi Ara

1320 mi yoksa 920 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia telefon alacağım ancak 1320yi beklemeli miyim yoksa 920 alıp geçeyim mi? 1320de ekranın daha büyük olması ve bataryasının daha iyi olması ilgimi çekiyor. 920de ise kamera ve çözünürlük daha iyi. Sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim için kameradır atıyorum, senin için bataryadır. Kullanıma göre değişir o. Hangisinin öne çıkan özelliğiyle mutlu olacaksan...
  • Sistemsel olarak en belirgin farklar kamera ve ekranda. Benim için 920 boyut ve tasarım olarak daha ideal duruyor hâlâ. Ama ekran boyutu, batarya ve 3 karo desteği yabana atılmamalı.

• 3400/2000=1.7 kat büyük batarya

6 inç ekran /4.5 inç ekran =1.77 alan ölçüleri kare olarak artıyor .ondan dolayı 1.33 ün karesini aldım.

yani ekran/batarya oranları eşit gibi. işlemci falanda benzer. muazzam far olmaz diye düşünüyorum .dier taraftan optik görüntüs sabitleme teknolojisine sahip kameranın farkı önemli ve yine piksel yoğunluğuda önemli. ben olsam -oyun delisi değilsem- 920yi tercih ederdim. 6 inç fazla büyük.
  • 1320'de ekran boyutu ve batarya gücü artı durumda.

920'de kamera olarak artı durumda.

Karar senin.

• 925.
  • 1020

• quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Sistemsel olarak en belirgin farklar kamera ve ekranda. Benim için 920 boyut ve tasarım olarak daha ideal duruyor hâlâ. Ama ekran boyutu, batarya ve 3 karo desteği yabana atılmamalı.

3 karo desteği 920ye gelmeyecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

3400/2000=1.7 kat büyük batarya

6 inç ekran /4.5 inç ekran =1.77 alan ölçüleri kare olarak artıyor .ondan dolayı 1.33 ün karesini aldım.

yani ekran/batarya oranları eşit gibi. işlemci falanda benzer. muazzam far olmaz diye düşünüyorum .dier taraftan optik görüntüs sabitleme teknolojisine sahip kameranın farkı önemli ve yine piksel yoğunluğuda önemli. ben olsam -oyun delisi değilsem- 920yi tercih ederdim. 6 inç fazla büyük.

Ekrana göre batarya durumları aynı olur diyorsunuz doğru anladıysam.

Eğer öyleyse temiz bir ikinci el 920 ile hem bütçeyi sarsmamış olurum

• dark1983 kullanıcısına yanıt
    Hayır gelmeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır gelmeyecek.

black güncellemesi ile gelecek diye biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1983

quote:

Hayır gelmeyecek.

black güncellemesi ile gelecek diye biliyordum.

Ekran boyutu diye bir şeyler söylediler ama 920 gibi bir modelin karo desteği almaması şaşırtıcı olur bence almalı sonuçta daha bir senelik bir cihaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.