Şimdi Ara

1333 mhz 24 gb MI ?1600 mhz 16 gb mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Başlıktada belirttiğim gibi biilgisayarım alienware aurora Late 2009 Markası 6 tane slotu var vatan bilgisayara götürdüm 1333 mhz takarsam 24 gb a kadar takabiliyorum ama 1600 mhz takarsam 16gb maksimum hangisi daha mantıklı sizce ? ramin yüksek olması sanki bana çok daha avantajlı geliyor gibi fikirlerinizi merakla bekliyorum lüten bana en mantıklısını önerirmisiniz en sağlam hangi tercih olur ?

• 8 GB 1600 Mhz bile olur

16 GB 1600 Mhz taktır ama 16 GB gereksiz bilginize
  • Alienvvare kullanıcısına yanıt
    Oyun bilgisayarıysa 1333 mhz ten 16 gb takarak fiyat tasarrufu yapılabilir 24 gb aşırı fazla diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen oyun amaçlı bir bilgisayar 1600 mhz dahamı mantıklı hangisi daha hızlı olur ram ne kadar yüksek olursa o kadar iyi değilmi yoksa 16 gb 1600 mhz en sağlamımı ? şuan için çok fazla abartı ama 3 4 sene sonra ?
  • Oyun pc için 8 GB 1600 mhz ram oldukça yeterlidir ama ilerisini düşünüyorsanız 16 GB 1600 mhz taktıra bilirsiniz.
  • 2009 yilinda aldigin pcyi 3-4 sene sonra kullanamazsn oyun bilgisayari olarak 8gb yeter

• Alienvvare kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz uygunsa acımayın 1600 mhz 16 gblıkları alın ileriye dönük bir sistem olur şu an 8 gb sınır değer pek çok oyunda

• Şuanda 8 yetiyor. Ama en fazla 2 sene sonra oyunlar 10gb istemeye başlayacak. 16 Sizi rahat 4 5 sene götürür.
  • 16 gb olcağı içinde 1600 mhz tabikide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.