Bildirim
1333 MHz cl7 mi 1600 MHz cl9 mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aralarında pek fark yoktur ama ram zamanlamaları daha önemli diye okumuştum.. -
bende Kingston HyperX 2gb 1600 mhz DDR3 kullanıyorum. şu anda ufak bi problemim var eğer çözebilirsem ramlerden memnunum :)) ama çözemezssem rami tavsiye etmiyecem sana :)) -
P6T-SE yerine X58-UD3R al. P6T, P6T-SE bazı anakartlarında işlemci pin soketlerinin yamulması söz konusu ve işlemci-rem bağlantısında bir kopukluk yaşatıyor.
1600MHZ CL9 rem daha performanslıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 13 Şubat 2010; 15:51:48 > -
Gecikme süreleri önemli ama 1600 mhz olan daha iyidir -
eveett P6-SE anakartlarda dediğiniz sorun yaşanıyormuş teşekkürler x58 UD3R anakartın bellek destek listesine baktım fakat uyumlu ram bulamadım siz hangi ram tavsiye edersiniz teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Mert AYAN
P6T-SE yerine X58-UD3R al. P6T, P6T-SE bazı anakartlarında işlemci pin soketlerinin yamulması söz konusu ve işlemci-rem bağlantısında bir kopukluk yaşatıyor.
1600MHZ CL9 rem daha performanslıdır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X