Benım Elımde 3 char full nakıt ıle (252 Gb) Daha da satacak ıtem war elımde :D
134 gb o kadar fazla bı mıktar degıl bence .(yinede hıc yoktan ii dir )
ohaa diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: RedArow
2 YTLden biras Gb sat 65+ char al kalan gblerle onu dizersin
quote:
Orjinalden alıntı: birol7878
quote:
Orjinalden alıntı: P0SeiD0N
Benım Elımde 3 char full nakıt ıle (252 Gb) Daha da satacak ıtem war elımde :D
134 gb o kadar fazla bı mıktar degıl bence .(yinede hıc yoktan ii dir )
ohaa diyorum
İzmirli isen gösterebilirim
hönk 134 gb :D
134 gb yi nereye koydun.(GB'yi bar olarak almadın ise)
quote:
Orjinalden alıntı: ___Shade___
134 gb yi nereye koydun.(GB'yi bar olarak almadın ise)
bi accounta 3 charla 84 gb sığdırabilirsin mantiken 2 accountdadır paralar anlamadığınız ne yani burda ? yada gb aldıysa BUS BES olarak almıştır
kanka nerde oturuon bi cafede buluşak ben sölerim ne alcanı
iyi para
ne yapıcana sen karar ver ama sana tek tavsiye eğer bus yada bes aldıysan hemen bozdur yoksa benim gibi dobroski olabilirsin 100gb ' em gitmişti bes ile birlikte
Hepinize Post Kasmayın Adam Bişey Sormuş Bence Woe +7 Paper set +8 HeaLth +10 VEya unique TakıLar aL .
Pet ol bence +7 comp, +9 yada +8 elixir Geri kalanı +9 +10 takı
Yazı bekle,serverı satın alırsın
ne yapilmaz ki o kdr gb yle +7 woe ustun cromson set
senın pet olmam lzm yani o kadar para ile al eline +8 elixer +7 complete set uniq takı bak kendine aratırsan butun uniq takıların resmının oldugu bir konu vardı
andreamda takılacaksan ve pet olacaksan crimson +8 set/ +7 crimson dd kafalık +8 elixer takılar...
bemnimde ort 700/800gb arası param var ve elimde ii+7,warshell+7,elysium(nasıl yazılıyodu bilemedim),md+8 bunlar kaldı.
invertory de 28 yer var 28x3=84 inn hostesde 192 olması gerek bunları da silverlarla doldurursak , 84+192=276tane kare var , 276x10m den 2,760eder 3 çar ve inndeki para ile birlikte 2,1x4= 8,4
8,4+2,760 = 11,160,000,000 para eder sanırsam 1 İD de
(letterları işe karıştırmazsak)
benim korkum k2 nin bu paraları dupe sanıp 1 lwl çarlarımı banlaması gb fiyatlar ı bir gün tavan yaparsa bunları satıp oyundan tamamen kurtulcam inş
ula dual 8 md yaparım ben 7 shel set bide
134 gb miii
logosda 210 gb var 3 acc da :D ben ne yapabilirim bi shard +7 80 gb :(
bencede 51 lwl le uğraşma o gb ile +65 char al onu diz daha mantıklı bu arada nasıl topladın o kadar para
quote:
Orjinalden alıntı: k5919611
o zman şole soriim çunku tam bi açıklama alamadım bi turlu:Dpet mage mi oliim +7 comp set +7 elixir alıım yoksa half paper olup woe +7 mi aliim?
134 GB VAR ELİNDE!!!! Ve sen hala half paper mi olim diosun!!! Kesinlikle mage e devam etme bu soruyu sorduktan sonra!! İlla devam edeceksen woe +7//2. Derece kıyafetler +8+9 hp//Belt of hp//Dual ROM a para yetmez dual fire ring ya da bilimum hp bonus veren ring//Dual me bulamazsan 1 isi cleric earring de olabilir//Ep tabiki amulet olarak baktın paran yetmio o da lycaoan dı galiba hp ve mp veriodu onun +1 i ya da amulet of hp olabilir..
HALF PAPER BUDUR!!!
İNT OLCAKSAN!! O para ile +7 hp compelete set//+7 elixir//dual rom//ep//belt of hp//dual +10 health kupe alırsın herhalde ama unutma WOE STR VE MP bonusu verir o 11 str senin rahat 10-15 pot daha fazla tasımanı saglar bunlar da hayat kurtarır.. Verdigi mp bonus ise ...