Şimdi Ara

1366 x 768 Ekranda 1080p ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktan da nasıl bir soru soracağım anlaşılmıştır sanırım. Bilgisayarımın ekran çözünürlüğü max. 1366 x 768. Ben bu bilgisayarda 1080p video film vb. izlesem 720 den farkı olur mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhan442

Evet arkadaşlar başlıktan da nasıl bir soru soracağım anlaşılmıştır sanırım. Bilgisayarımın ekran çözünürlüğü max. 1366 x 768. Ben bu bilgisayarda 1080p video film vb. izlesem 720 den farkı olur mu acaba ?

çok olmaz kardeşim, algılayamazsın ayrıca filmlerini izlemek için mutlaka imzamdaki splash pro konusuna uğra indir ve ayarlarını yap bana dua edersin 720p ' yi çok daha canlı 1080p gibi izlersin. (teknik açıdan değil, mecazi yazıyorum)
  • Denemistim onerdigin programi cogu filmde buyuk farki oluyor. Benimki de merak iste 1080p izlerken sanki goruntu daha iyi gibi fakat psikolojik mi bilemedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkı dikkatli bi göz anlayabilir. Sonuçta 1366*48p (65568pixel) lik bir fark oluşuyor. Şahsen ben fark edebiliyorum. Ama aradaki dosya boyutu farkı için değmez diye düşünüyorum. Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtyper -- 2 Nisan 2015; 0:29:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.