Şimdi Ara

1392 TL Meizu X8 64GB/Snpdrgn 710/UFS 2.1/12MP(IMX362)+20MP(IMX376)/6.15'(1080x2200) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
8.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı kullanıcılar X8'de dokunmatik sorunu var diyorlardı, arkadaşın başına gelmiş olabilir. :) Şaka bir yana bu fiyatlar Eylül ayının güzelliği sanıyorum, umarım 15'inden sonra daha da iyi fiyatlar görürüz.
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    hocam 😂😂😂 her mesajınıza baktım her karşıma geldiğinde acaba başka bir şey yazıyor mu diye ama yok hala aynı allahım deliricem gece gece iyi güldüm 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Erpek -- 12 Eylül 2019; 0:36:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne yapmak istiyorsunuz anlayamadım, bu arada ben de note 9'u elle tutmadım. hatta hiç bir yerimle de tutmadım

asıl söylemek istediğim meizu'nun telefonlarında batarya seçimleri tam bir facia.. bakıyorsun her şey çok iyi gibi duruyor, batarya 3000-3200 mA... 6.2" ekran koyuyorsun telefona ama bataryaya bak...
  • Note 9 elle tutmadım ama kamerası tabiki x8 den daha iyidir 48mp, ama maalesef çerçeveler onda da plastikmiş yoksa note 9 alacaktım her ne kadar işlemcisi x8 den düşük olsa bile, ayrıca damla çentik bence hoş gözükmüyor, çentik ya x8 gibi geniş ve üstten dar olacak ki dünyanın en dar çentikli telefonu diye lanse edildi ya da çentik olmayacak sonsuz ekran olacak görüşüm bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

ne yapmak istiyorsunuz anlayamadım, bu arada ben de note 9'u elle tutmadım. hatta hiç bir yerimle de tutmadım

asıl söylemek istediğim meizu'nun telefonlarında batarya seçimleri tam bir facia.. bakıyorsun her şey çok iyi gibi duruyor, batarya 3000-3200 mA... 6.2" ekran koyuyorsun telefona ama bataryaya bak...
    Dostum kullandığım telefon batarya konusunda sıkıntı yok 1 günü rahat çıkartıyor ki eğer çok fazla kurcalama san 1.5 gün gidiyor, sd 710 10nm olduğundan ve arayüz den dolayı, bu fiyata alınabilecek en iyi telefon ama 200 daha verip note 9 almak daha mantıklı duruyor arka kamera daha iyi, x8 kamera konusunda başaralı yinede ve tek sorun klavyede bir harf bazen basmıyor birkaç saniye yazılımsal oda gelelim güncelleme konusuna güncelleme geliyor ancak Android sürüm güncellemesi gelme ihtimali çok düşük ve flyme 8 gelecek yakında benim için stabilite önemli sürekli güncelleme alınca ne oluyor san ki

• Fiyat iyi. Telefona da ihtiyacim var ama 130 dolarlik telefona 1400 lira vermek zoruma gidiyor.almayacagim

• Note 9 şeyimle tutmadım ama kamerası tabiki x8 den daha iyidir 48mp, ama maalesef çerçeveler onda da plastikmiş yoksa note 9 alacaktım her ne kadar işlemcisi x8 den düşük olsa bile, ayrıca damla çentik bence hoş gözükmüyor, çentik ya x8 gibi geniş ve üstten dar olacak ki dünyanın en dar çentikli telefonu diye lanse edildi ya da çentik olmayacak sonsuz ekran olacak görüşüm bu

• Ne mutlu ki konuya sayemde bu kadar mesaj atılmış ne de olsa donanımhaberin makaracısı da çok, çokbilmişi de mesajı 1 kere attım sayfa yenilmedi donanımhaberin, ben de çıktım sitenin dandikliği defalarca yüklemiş zaman sınırı olmasına rağmen

Gelelim elle tutmak konusuna sadece sanal görerek fikir beyan etmiyorum demek istedim ama maalesef içinde farklı fırtınalar kopan ve farklı fantezileri olan arkadaşlar varmış onlar şeyleriyle tutmaya devam etsinler şimdi çok bilmiş şekilde cevap da yazarlar eminim demem o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 12 Eylül 2019; 7:5:14 >

• Huawei P Smart 2019 64GB(3GB Ram) buna rakip olabilir mi? Performans olarak Meizu X8'den kötü ama Note 7 64 ve GM9 Pro ile yakın. Üstelik NFC de var ve fiyatı 1435-100(Axess)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 12 Eylül 2019; 14:22:42 >

• Bunların hepsi note maşallah da niye samsung dışında marka kalemli bir model çıkarmıyor? Samsung'a telif falan mı ödenmesi gerekiyor bunun için.

İşim gereği kalemli bir telefona ihtiyacım var ama maşallah samsungların fiyatlar uçmuş
  • aliexpress'de 128$ dan satılan bir ürünmüş, ne kadar rezil bir durumda olduğumuzu bi nebze anlarsınız umarım.
  • batarya 4bin üstü olsa f/p ürünü denilebilirdi
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Seviyoruz seni ZİMİLANGAAAAAA!

Makara kukara her zaman lazım.
    Onsuz hayat geçmez!
  • note 8 yakında rekabetçi bir fiyatla bim şubelerine gelecekmiş

kaynak: meizu Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 23 Eylül 2019; 14:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

note 8 yakında rekabetçi bir fiyatla bim şubelerine gelecekmiş

kaynak: meizu Türkiye
    Nerede açıkladılar acaba? Mükemmel haber bu. Keşke realme için de benzer bir olay olsa

• cohannan kullanıcısına yanıt
    pardon note 8 satılacakmış 1.500-tl altında olacak deyince aklımda note 9 kalmış.

bu ay içindeymiş dün dinlemiştim bu röportajı

https://www.youtube.com/watch?v=mnpa-6QS7XY&t=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 23 Eylül 2019; 14:56:50 >
  • note 9 yerine üstüne biraz daha koyun note 10 alın bence.
    samsung olanını diyorum tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

note 9 yerine üstüne biraz daha koyun note 10 alın bence.
    samsung olanını diyorum tabii...
    Biraz daha dediginiz fiyata çin grubunda üst düzey bir telefon daha alınıyor:)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.