Şimdi Ara

14-15 bin TL bütçeye araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    palio deyip geçme hocam bende vardı tek kapısı arabaya at niyetine binerdim banamısın demezdi arkdaşımda polo vardı 98 model inan palio ona göre kat kat daha iyi bir araç..tabi bu benim tercihim başka arkadaşlar aksini söyleyebilirler ben en az mk2 kasa olsun dedim mk3 olursa tadından yenmez zaten de 1.2 motor 16 valf motoruna göre acayip seri bir araç ayrıca tüp ile de uyumu harika...polonun parçası nispeten daha pahalı palio ya göre birde palio daha genç kalıyor poloya göre
    o yaşlarda değil vw gurubu bence mercedes bile olsa belirli bir metal yorgunluğu oluyor illaki parçalar aşınıyor güneşten yanıyor deforme oluyor yani arabanın pek taşlığı kalmıyor...
    kaç tane el değiştirdiği belli değil bakımları zamanında yapılmış mı belli değil tabii bu durumlar palio için de geçerli
  • Evet tüm istediğim özellikleri yazmadım çünkü sınırlı bütçede şuda olsun buda olsun demek biraz abes olurdu. Lakin alınabilecek en iyi arabayı öğrenmek maksadıyla açtım konuyu. Kimse polo tarzı vw grubundan bahsetmemiş. İyi değil mi polo lar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genix G kullanıcısına yanıt
    Pololar iyi olmasına iyi lakin düşük modelden bahsediyorsun. 18 yaşında arabayla palio kıyaslıyorsun. İnan paliolar daha seri ve daha alınabilesi araçlar. Mesela dün bu saatlerde BMW konusu açtım bakarsan bulabilirsin. 20-22 lira desen sana on numara araç gösteririm, sadece 2 yıl değil binmekten vazgeçemezsin...

Polo vs Palio çok göreceli bir konu. Bana sorarsan polo daha konforlu. Hem de almandan şaşmamış olursun. Fakat yapabileceğin daha iyi bir tercihin varken poloyu bir köşeye bırakmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

Pololar iyi olmasına iyi lakin düşük modelden bahsediyorsun. 18 yaşında arabayla palio kıyaslıyorsun. İnan paliolar daha seri ve daha alınabilesi araçlar. Mesela dün bu saatlerde BMW konusu açtım bakarsan bulabilirsin. 20-22 lira desen sana on numara araç gösteririm, sadece 2 yıl değil binmekten vazgeçemezsin...

Polo vs Palio çok göreceli bir konu. Bana sorarsan polo daha konforlu. Hem de almandan şaşmamış olursun. Fakat yapabileceğin daha iyi bir tercihin varken poloyu bir köşeye bırakmalısın.

Yol gösterici yorumun için teşekkür ederim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.