Şimdi Ara

14.264 hangi tıp gelir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hello men

quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

quote:

Orijinalden alıntı: Jacquess7

ilk 5 bine giren adamdan belki daha kalifiyeli olacağım bunu nereden biliyorsunuz ?

Planlarınızı bir bölümün/mesleğin medyanına(ortalamasına) göre yaparsanız hem daha sağlıklı olur, hem de hayal kırıklığı az olur.
    "Dumlupınar tıpta çok kalifiye bir doktor olucam" diye planlar yapıyorsanız, herhangi bir bilgisayar mühendisliğini bitirip steve jobs olma planları da yapabilirsiniz.

Benim demek istediğim şu, istanbul diş'ten mezun birinin dumlupınar tıptan mezun birinden daha iyi yerlere gelmesi %99 dur. %1 olacağım diyorsanız kolay gelsin.

Haklı olduğun yerler var,ama öyle bir söylemişsin ki sanki kayseride pc mühendisi ile boğaziçini karşılaştırıyorsun

Bu adam 14k olmus, 5k daki adamla ne farkı var? Ben sana söyliyim,bu çocuk heyecanına,kendine yenik düştü,gününde değildi.Bİlgi ve zeka olarak aralarından bir fark yok,zaten sıralamada da 9k fark var,20 puandır farkları.O da dediğim gibi günüyle alakalı.

en kötü tıp 15k,en iyisi 1k olsa 14k fark olur,bu bölgede puanlar iyice sıklaştığı için öğrenciler arasında pek fark olmaz
    Ama boğaziçi ee ile van ee arasında 300k sıralama farkı var,iki öğrenci arasında uçurum var,zeka farkı var,bilgi farkı var.

Öyle karşılaştırma mantığın yanlış yani,ben akdeniz van tıp arasındaki çocuk arasında çok fark olacağını düşünmüyorum.Ha eğitimi farklıdır o ayrı ama iş öğrencinin geliştirmesinde bitiyor.

Canım kardeşim ben zaten 15k ile 1k yapan öğrenci arasında fark var demiyorum ki. O okullar arasında fark var diyorum.
    Örneğin şimdi van yüzüncü yıl tıp'a baktım. 17 tane profosorleri var. Bizim sadece dahiliyede bunun 2-3 katı prof vardı.
    Tıp öyle ben kitabı okuyup kendimi geliştireceğim diyebileceğin bir yer değil. Senin hasta görmen lazım, hocanın seni çırak gibi eğitmesi lazım.
    Vasat doktor olacağına üst düzey diş hekimi ol diyorum.

• Ruthlesss. kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kanka
  • quote:

hayırlı olsun kanka

Eyvallah kanka.Senin icin de hayirlisi olsun.Mezuna kaldigina değmiştir Umarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruthlesss. kullanıcısına yanıt
    fazlasıyla deydi hocam sıralama olarak pek fark olmasa da dağlar kadar fark var
  • quote:

fazlasıyla deydi hocam sıralama olarak pek fark olmasa da dağlar kadar fark var

Sevindim adina

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruthlesss.

14333 de benim.Gop tıp yazicam galiba.Memleketim hem.

Tokat tıp ole ilgili bilginiz var mı? Birde yurt ve kira durumu nasıl araba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    kendi fikrim yine senin hayallerine kalan bir durum ben olsam diş yazardım 1 dk düşünmezdim sonuçta bu yazacağın yerde yasayıp tecrube edineceksin ben olsam ege marmara diş düşünürdüm ve yazardım tabi parasal olarak bakarsan yıllık doktor daha çok kazanır ama 10 senenin sonunda fakat ideallerin varsa yaz marmara ege diş sağlam bi diş hek. ol ayda min 60 milyar net kar tutulursan tabi bu sekilde kardeşim senin adına sevindim güzel bi sıralama helal olsun
  • Brkburak22 B kullanıcısına yanıt
    ata tip ing si almistir lutfen eksik bilgi vermeyelum turkcesi daha yuksek

• 2silverdevil21 2 kullanıcısına yanıt
    Kanka para çok sıkıntı değil yani amaç tıp okumak çok isterdim güzel bir yerde tıp olsun ama olmadı. Diş de çok güzel ama hayalim tıptı hocam siz naptınız?

• Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    ben ham 17k oldum obpli 23 bitirdi beni 94kdan mezuna kalmıstım
  • morkartal kullanıcısına yanıt
    usta cü tıpa kötü diyorlar... doğuda normal bir tıp okuyana kadar batıda köklü diş okumak en mantıklısı
  • delidana1 D kullanıcısına yanıt
    Valla ben de öyle düşünüyorum ege diş gel gel yapıyor,ama işte aile faktörü..
    Bir de Cumhuriyet tıp ne açıdan kötüymüş ayrıntılı bilgin var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.