Şimdi Ara

14.400TL sistem alındı sizce nasıl olmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yayıncı bilgisayarı gibi olmuş bende RX 480 8 GB ve İ7 2600 işlemci var oyunları gayet oynatıyor :D ama yayın açıp oyun oynamak ile normal oyun oynamak farklı keşke az tasarruflu alsaydınız
  • güle güle kullan, eminim çok araştırmış, en iyi tercihi yapmışsındır, ortam bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya kurcaladım, çok teşekkür ederim

• huso kullanıcısına yanıt

stoklar geldiğinde satıp 5600x e geçiş yapacağım

• huso kullanıcısına yanıt

hocam bir de yanlış anlama ezbere mi konuşuyosun ? rog monitör demişsin 4 bin lira en kötüsü, PSU demişsin 1400 1500 lira kalan 9 bin lira bütçeye ne alıp ne takıcaz ? 😅 o monitöre 1660ti mı bağlayalım mantıklı mı yani 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: qonsensus

hocam bir de yanlış anlama ezbere mi konuşuyosun ? rog monitör demişsin 4 bin lira en kötüsü, PSU demişsin 1400 1500 lira kalan 9 bin lira bütçeye ne alıp ne takıcaz ? 😅 o monitöre 1660ti mı bağlayalım mantıklı mı yani 😅

Fiyati bilmiyorum ben Monitorun duzgun olmasini isterim 300,350 kontrast kaliteli panel vs 23.6 bir Rog alirim 144Hz 165Hz, Psu dan da cok agzim yandigi icin gidip 7-10 yil garantili 850W Gold alirdim.Ki Asusu 1450 den alanlar olmuş.

Kasa,Psu,Monitor,Anakart benim icin onemli gider Vga yi bir tik dusuk alırım.Benim bakis acim bu...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.