Şimdi Ara

14.799 TL Acer Aspire 7 A715-43G Ryzen 5 5625U, 8/512GB, 144Hz, RTX 3050 4GB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
33.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

elinizi koyduğunuz yer gibi duruyor. eldeki terin aşındıramayacağı bir boya yok hocam klavye mouse vs bunlar zamanla terden aşınır tabi harici klavye mouse kullanıyorsanız bilemem

• *GameOver* kullanıcısına yanıt

Çok daha ucuz hp laptopları da kullandım böyle bir problem yaşamadım hocam. Bariz şekilde malzeme kalitesiyle alakalı bir durum diye düşünüyorum ama başkalarının da başına gelip gelmediğini görmem gerekiyor önce.

• facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Palm rest denilen o bölgenin, belirli bir zaman kullanılan ve plastik kasalı herhangi bir laptopta aşınmadığını görmedim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

anladım hocam tesekkurler. plastik kasa almayacağız sanırım bundan sonra anladıgım kadarıyla

• facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Biz de öyle bir şey olmadı hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihazda çok fazla mavi ekran hatası ve kapanma sorunu yaşıyorum. Ramlerden şüpheleniyorum farklı model oldukları için ama başka bir nedenden kaynaklanıyor olabilir mi? RAM alırken uyumlu gösteriyordu sitesinde. İçinde bir Samsung bir crucial var ikisinden birini satıp içinde kalan modelden bir adet daha almayı planlıyorum. Sizce sorunum düzelir mi? Bir de sıfırdan 2x8 dual mi almak gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 9 Temmuz 2024; 23:44:56 >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Mavi ekran kodu nedir hocam? Ekran görüntüsü var mı? Ayrıca Windows sürümünüz nedir?

Windows 11 tekrar hata verirse çekerim.

Hatalardan biri cihazı kapatırken vs. sıklıkla veriyor. Yine yük altında birden fazla işlem varken oyunda birden donuyor kapama tuşuna 10 sn basılı tutunca kapanıyor tekrar açmak için de 1-2 dk beklemek gerekiyor. 14.799 TL Acer Aspire 7 A715-43G Ryzen 5 5625U, 8/512GB, 144Hz, RTX 3050 4GB

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Bozuk/uyumsuz RAM veya SSD (sanal bellek dosyası yüzünden) bu mavi ekranı aldığınızı düşünüyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Temmuz 2024; 14:45:22 >
    İçindeki Orjinal modelden bir 8gb daha alsam sorun düzelir mi yoksa sıfırdan 8x2 dual mi almak gerekir?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.