Şimdi Ara

[SATILDI] 14 BIN TL STEAM BAKIYE %20DEN SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 14 BIN TL STEAM BAKIYE %20DEN SATILIK
    Merhaba,

14 BIN TL steam bakiyesi mevcuttur almak istediklerinizi yüzde 20 komisyonla alabilirim. Direkt mesaj ile iletişime gecebilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 12200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• 02.01.2023 tarihine kadar evde olmadigmdan alisveris yapamiyorum. Yarın ilan twkrar aktif

edit: ilan aktif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8FE7B1F6 -- 2 Haziran 2023; 16:49:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • STEAM ARKADASLIK KODU : 111230913 STEAMDAN ILETISIME GECEBILIRSINIZ

• arkadaş satın alım için %15 kapora istiyor bilginize . önlemini kendisi alıyor fakat siz de önlem alın almayı düşünüyorsanız.

• Arkadas Cs go itemi almak istedi bende kendisine yüksek miktarli alim yaptıgi için yüzde 30 a kadar indirim sundum lakin itemlerin pazardan alindiktan sonra 1 hafta kadar beklemesi gerekiyor..

Ben itemleri simdi alacagim 1 hafta bekleyecegiz ancak arkadas 1 hafta sonra ben vazgeçtim derse ben aldığım itemleri geri yüzde 15 zararla satacagim. Bu şekilde bir zarar olmamasi için item satislarinda yüzde 15 kapora alıyorum.

Toplu alimda bakiyeyi yüzde 30 ile veriyorum. Alıp almamak sizin keyfinize kalmış.

Bu aciklamayi yapmaya bile gerek yok ama satin alimda %15 kapora istiyor diyerek ilani baltalamaya çalışan biri olduğundan mecbur kaldik.

• Ne dediğini kendin de bilmiyorsun , bakalım kancana kimi takacaksın . Ha bu arada arkadaş birde adliyede çalışıyormuş , savcı falandır belki güvenebilirsiniz

• kasimcan887 kullanıcısına yanıt
    Sorunlu musun arkadaşım? Burada açık açık yazmisim anlamadigin kısmı hangi dilde aciklamami istersin?

• Sorunlu olan sensin de suçu hiç başkasında arama , kapora ara sen kapora verin bu arkadaşa %15 olsun

• Steamden arkadaşlık isteği gönderdim, CaptainErturan.

• Arkadaşlık isteği gönderdim isim Aethrax

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum parayı koleksiyon karttan kasıyorsun desem öyle sistemin yok. Cs go desen oda yok bu para nereden geliyor ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.