< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 27 Eylül 2020; 12:12:20 > |
14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!! (15. sayfa)
-
-
bizim arkadaş temaslıydı şuaana kadar 4 kere yaptırmış.. hepisde -
-
Virüs pozitif çıkınca hiç bir şey yapmıyorlar mı yani, iletişim felan. E sen de uymayıp çıksan kimsenin haberi olmaz bile. Virüs varken sana bunları diyenlerin yanına gitsen göğe çıkarlar korkudan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yeminle yaşamamız ve nefes almamız mucize bu ülkede. inanın bir mucize nefes aldıgınıza şükredin
-
Rabbim şifa versin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: astalawistaayeminle yaşamamız ve nefes almamız mucize bu ülkede. inanın bir mucize nefes aldıgınıza şükredin
O zaman sakın İsveç'e gitme. 1 dakika yaşayamazsın.
-
Bakin bu cok yanlis bir yonlendirme. Bu durumla ilgili ne pcr siz tani koyamassiniz. Bu yaptiginiz yorum baskalarina Arar verebilir. Belki test yanlis olabilir ancak arkadas halen daha enfekteyse ve onlem almaz ise baskalarina bulastirma riski var. Sunu hala anlamadiniz. Burasi ne tani koyma yeri nede tedavi etme yeri!!!
Gerçekten anlayamadığınız ve anladığınız zaman utanacağınız konu şu: Burada araştırmalar ve bilim neyi söylemiş onu paylaşıyoruz. Şimdi elimizdekilere bakalım: PCR testi hastalıktan sonra da + göstermeye devam edebiliyor mu? Evet. Peki bu testin nasıl çalıştığı ne bulduğu araştırılmış mı? Evet. Sonuçlar neyi gösteriyor: Çok büyük oranda PCR testi, vücutta virüsten arta kalan RNA parçacıklarını bularak (+) gösteriyor. Birisi hastalığı atlatmış ve iyileşmişse de PCR testi pozitif çıkabiliyor, hatta büyük oranda çıkıyor da.
Bilimsel tarafı imzamdaki konuda var. Artık bunu anlayan akademisyenler çok şükür ki var ve bunu yazmaya başladılar. Yakında umarım siz de anlarsınız.
-
Bakin ben bunu cok net anliyorum. PCR testi ile ilgili kaygilarinizida anliyorum. Ancak sizde sunu anlayin, ortada dolasan bir hastalik ve yitip giden insan hayatlari var. Patır patır dökülen yaşlılar var.
Bu hastaligi yaygin teşhis için PCR dan başka bir test imkani yok.
Eğer varsa PCR a alternatif öneriniz buyrun lütfen açıklayın bizde rahat edelim.
Eğer yok ise, tanı teşhis tedavi konusuna güvenmiyorsaniz bile toplum sağlığı düşünülerek hekimler tarafindan verilen bireysel karantina kararlarına ve tavsiyelere insanlarin uymalarini engelleyecek yönlendirmelerde bulunmayin lutfen.
Ilaca güvenmiyorsunuzdur olabilir, PCR a guvenmiyosunuzdur oda olabilir. Ancak hekimlerin ozellikle akciger tomografilerine bakarak teşhis koyduğu hastalara herhangi bir virüsü yayilim hizini yavaşlatmak için uyguladığı evde kal çağrısına uymalarını engellemeyin.
Birakin covid i, mevsimsel gribi bile belli ölçüde azaltsak toplum sağlığı için olumlu bir hamle olur.
+
Temel hocanın yazısının tamamını okudum. Yazı benim en başından beri yazılarımda paylaştığım günlük hayatta kişisel hijyen + maske + enfekte hastaların izolasyonu ile birebir uyumlu. Zaten bu 3 ü herhangi bir gribal enfeksiyonda hasta tarafindan uygulanması gereken yegane 3 lü.
+
Derya hoca daha yeni yaptığı açıklamalarda covid atlatan hastaların büyük çoğunluğunda organlarda hasar oluştuğu konusunda ısrarcı. Lütfen imkanınız olursa youtube dan izleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 14 Ekim 2020; 20:9:6 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu arada macron:
Euronews'den: Fransa'da başkent Paris ve 8 büyük ilde gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi
https://tr.euronews.com/2020/10/14/fransa-da-baskent-paris-ve-8-buyuk-ilde-gece-sokaga-c-kma-yasag-ilan-edildi
Arkadaşlar kaçıncı günde tekrar Pcr testi yaptırmalıyız ki negatif olsun? 10 günü doldurdum bugün 11.gün fakat 14 günü doldurana kadar dışarı çıkmayı düşünmüyorum tekrar test yaptırıp negatif olduğumu görünce bu sonuca kesin inanmalı mıyız? Negatifsek bulaştırıcılığımız tamamen bitmiş mi demektir lütfen yardımcı olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 14 Ekim 2020; 23:10:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu ülke böyle ama londraya bak kimse maske takmıyor çünkü maske yasağı yok diye biliyorum. Yani daha iyi yönetilebilir tabi ama burdan klavyeden yazıldığı kadar kolay değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Napacaz böyle yaw aşı çalışmalarını da durdurmuş dev firmalar
70 altı gripten daha az tehlikeli 70 yaş üstü griple benzer .
daha neyi anlamıyorsunuz sorabilirmiyim ?
koronanın bıraktığı hasarı gripte bırakıyor. ağır zatürelerde. yani bu koronaya yaptığınız zombi virüs muamelesi nedir ya ? mesele insan hayatıysa 10 katı insan hergün kanserden ölüyor. bulaşıcı hastalık demek zombi hastalık demek değil, nedir yani nasıl anlatmak gerekiyor ?. gripten daha bulaşıcı olduğuna dair bir kanıt varmı ? derya hoca dediğin kişi korona aşısı üretiyor, millete pazarlamak için uğraşıyor.
o aşıyı bi kere oldunmu gitti.
yani bi insan 8 aydır hiçmi sormaz kardeşim ya
maske de maske. maske takmayanlar niye kırılmıyo hasta olmuyo, maske takanlar niye devamlı hasta oluyor ?
niye kaçıyonuz bu sorulaardan ya.
hani çinde yere düşen ölen adamları gösterdiler, sonra kapıya kaynak yapan polisleri gösteriler, dizi izler gibi izliyosunuz ya
hiç gerçekliğini sorgulamıyosunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 15 Ekim 2020; 22:23:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
Arkadaşlar kaçıncı günde tekrar Pcr testi yaptırmalıyız ki negatif olsun? 10 günü doldurdum bugün 11.gün fakat 14 günü doldurana kadar dışarı çıkmayı düşünmüyorum tekrar test yaptırıp negatif olduğumu görünce bu sonuca kesin inanmalı mıyız? Negatifsek bulaştırıcılığımız tamamen bitmiş mi demektir lütfen yardımcı olun.Ben 21.gün test yaptırdım tekrar pozitif çıktı , üzerine 21 gün daha kaldım gittim konrol testi yapmıyoruz dediler 1 hafta daha bekledim özel hastanede ücretli yaptırdım negatif çıktı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ETABen 21.gün test yaptırdım tekrar pozitif çıktı , üzerine 21 gün daha kaldım gittim konrol testi yapmıyoruz dediler 1 hafta daha bekledim özel hastanede ücretli yaptırdım negatif çıktı.
Alıntıları Gösterİlk 21 günden sonra tekrar test yaptırdığınızda pozitif çıkması ilginç olmuş. Bu 21. Günden sonra hâlâ pozitif olduğunuz için bulaştırıcılığınız devam mı ediyordu? Yani toplam 50 gün sonra ancak negatif çıktınız doğru mu anlıyorum? İkinci 21 günde tekrar ilaç tedavisi verdiler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
12. günden sonra bulaştırıcılk riski kalmıyor 25. günden sonra test negatife düşüyor...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X