Şimdi Ara

14 inç laptop tavsiyesi -asus, dell, exper-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir süredir yeni bir laptop arayışı içerisindeyim. Önceki laptopum çok kalındı, bu yüzden ince ve küçük bir laptop arıyorum.
    14 veya 13.3 inç bir laptop düşünüyorum.
    Bütçem 1500 civarı olduğu için ultrabook seviyesine çıkamıyorum. Zaten ofis işleri ve internet için kullanacağımdan dolayı çok fazla paralar vermek istemiyorum. Zarif ve ince olması ilk önceliğim. Aklımda iki üç model var. Bunlar hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Malzeme kalitesi, performans vb. Konularda bilgisi olanların, özellikle kullanıcı olanların tavsiyelerini bekliyorum. Modeller şunlar:

Asus tp300ld - 1500 TL - 13.3 inç, i3, dokunmatik full hd, harici ekran kartı vs (dokunmatik ekran benim için şart değil, zaten ipad sahibiyim)
    Dell vostro 5470 - 1600 TL - i5, harici ekran kartı vs.
    Exper ultranote c4b - 1600 TL - 8gb ram, paylaşımlı ekran kartı vs.

Ben bu cihazların arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Veya bunlara benzer başka hangi laptoplar var?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: abazeus

Merhaba,
    Bir süredir yeni bir laptop arayışı içerisindeyim. Önceki laptopum çok kalındı, bu yüzden ince ve küçük bir laptop arıyorum.
    Bütçem 1500 civarı olduğu için ultrabook seviyesine çıkamıyorum. Zaten ofis işleri ve internet için kullanacağımdan dolayı çok fazla paralar vermek istemiyorum. Zarif ve ince olması ilk önceliğim. Aklımda iki üç model var. Bunlar hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Malzeme kalitesi, performans vb. Konularda bilgisi olanların, özellikle kullanıcı olanların tavsiyelerini bekliyorum. Modeller şunlar:

Asus tp300ld - 1500 TL - 13.3 inç, i3, dokunmatik full hd, harici ekran kartı vs (dokunmatik ekran benim için şart değil, zaten ipad sahibiyim)

Ben bu cihazların arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Veya bunlara benzer başka hangi laptoplar var?
    Şimdiden teşekkürler

experi eledik baştan paylaşımlı ekran kartı var asus ile dell'in linklerini atabilrmisin bir bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: abazeus

Merhaba,

Şimdiden teşekkürler

http://www.sadecenotebook.com/hp-14-r001st-j1s30ea-pmu398430

• Hp de güzel bir alternatifmiş, onu da seçenekler arasına aldım, teşekürler.

asus tp300ld modelinin linki:
    http://www.hepsiburada.com/liste/asus-tp300ld-c4089h-intel-core-i3-4030u-19ghz-4gb-500gb-133-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd802197&categoryId=98&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=pc&utm_content=bid&utm_term=kategori-genel&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.bid&v=1.58.1

dell vostro modelinin linki:
    http://www.bedavacim.com.tr/Dell-Vostro-5470-S20F45C-Core-i5-4200U-4GB-500GB-15-6-_20045.html?128031&v=1.47.4

aslında iki model için de forumda incemele konusu mevcut ama ben karşılaştırma konusunda kararsız kaldım. bu arada asus'un fiyatı her geçen gün artıyor

• Lenovo'nun özellikleri gerçekten iyi duruyor ama forumdaki başlık altında fiyat / performans ürünü olarak görülmemiş, o biraz aklıma takıldı.
    bir de, ben oyun oynamayacağım. bu yüzden incelik, hafiflik gibi özellikler benim için daha ön planda. yine de bu modeli aklımda bulunduracağım. oyun konusunda fikrim değişirse, bu cihaz ortalama olarak işimi görür diye tahmin ediyorum. teşekkürler.
  • Hangisini aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook Air 13.3" satın aldım, windows da kurdum, çift işletim sistemi ile kullanıyorum. İncelik, hafiflik ve batarya gibi konularda pişman etmedi. Sonuç olarak bu bilgisayardan oldukça memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.