Dairem 85 metrekare toplamda 4.70 metre panel radyatör uzunluğu var. kombi mutfakta ve kombi uzak olan oturma odası 9,5-10 metrekare. radyatör ise 60 (yükseklik)x70 (uzunluk) cm. kışın oturma odasını zor ısıtıyoruz. kombi vaillant 202/3-3 17000 kcal. Peteğin boyunu ne kadar uzatırsam verimli ısınabilirim? kombinin toplam peteği ısıntmaya gücüyetermi? şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: forro
Hocam bu borudan 15 cm lik 2 tane, nereden yaptırabilirim, nalburlar da varmıdır, netten bulamadım
Merhaba,
Çok uzun zaman geçmiş ama yine de yazayım dedim.
Sorunun cevabını arayan birisine belki yardım olur.
Bazı nalburlarda pex-b borulardan oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: intererdem
quote:
Orijinalden alıntı: KraL64
bizim oda 15 m2,muhendıs comert davranmıs 180 cm boyunda petek takmıs,yanına uzandımmı komple ısınıom:)
Ne mühendisler varmış helal olsun.
Bizim mühendis çok tutumlu olduğu için 13 m2 odaya 50 lik petek koymuş 16 m2 odaya 80 lik koymuş hemde kalite takılıp DD Plus yapmış. :)
Alıntıları Göster
valla arkadaşlar o petekler 15 m2 ye az gelir. ben kendi evimde 3,5 metre petek kullanıyorum, anca ısınıyor. evde yalıtım da var. odanın bir ucunda 2 metre petek var,diğer ucu da 1,5 veya 1,8 di yaptıralı çok oldu hatırlamıyorum ama 2 metreden küçük.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme