Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Başınız sağ olsun hocam.Cidden zor bir durum ama ölüm her canlı için kaçınılmaz bir gerçek.Benimde 7 yıldır baktığım kedim var ve arada aklıma ilerde bir gün öleceği gelince ister istemez üzülüyorum.İyi akşamlar.

geçmiş olsun hocam.

@IntelligentDesign
    hocam benim de kedim 7 yaşında aklıma geldikçe kötü oluyorum, gelmesin o zamamlar :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah biliyo ya bi arkadaşın ölse öyle üzülmezsin adamın içini öyle yakıyoki. İnsan kedi besledimi çok bağlanıyor ölümü ne acı oluyo hele o toprağa gömmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 Tane kedim var.

Her biri farklı karakterde, hepsini de seviyorum. akşam olurken bile özlüyorum eve gelmeden önce..

Evinde kedisi olmayan anlamaz bu üzüntüyü..

Bence yeni bir kedi al kardeş, bütün kedileri sevdirdi o sana.. mutlaka bir yerde senin sevgine ihtiyacı olan, işkence gören, tekmelenen bir kedicik vardır.

Yardım et ona da...

Başın sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 29 Nisan 2016; 23:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

Başınız sağ olsun .Ortalama bir kedi ömrü kaç yıl ?

araştırdım 15 yılmış hocam.

Başın sağolsun konuyu açan arkadaş
  • Her can ölümü tadacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

Başınız sağ olsun .Ortalama bir kedi ömrü kaç yıl ?

araştırdım 15 yılmış hocam.

Başın sağolsun konuyu açan arkadaş

Köpeklerin ömrü sanırım hemen hemen o kadar . Vallahi hocam benim de köpek alasım vardı da bir muhabbet kuşum öldü mü 1 hafta acısını çekiyorum köpeğim ölse acısını düşünemem . Bir tane kaplumbağa alsak 100-150 yıl yaşar ama Benden torunlarıma miras

• Kedilere üzülmem ben ya,sen ölsen seni yerler
    Köpek olsa başında bekler yanında ölür
    Üzüldüğüne değicek hayvan varsa oda köpektir
  • Hocam cennet cehennem diyonuz siz neye inaniyonuz hayvanlar cennet cehenneme girer mi. Agir olmustur bu arada umarim hizli atlatirsiniz

• Hocam başınız saolsun. Bende evcil hayvan sahibi olarak acınızı çok iyi anlıyorum. Bende seneler önce bu acıyı yaşamıştım. Hayvanların ölümü insanların ölümünden daha acı geliyor bana. Allah bütün can dostlarımız evcil hayvanlarımıza sağlıklı ve uzun ömürler versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dstrykmrs -- 30 Nisan 2016; 1:20:33 >
  • Hocam başın sagolsun ben de yakın zamanda 6 senelik kedimi kaybettim acını anlıyorum. Allah sabır versin.
  • Başınız sağolsun benimde binada beslediğim 7 senelik kedim geçen sene yanarak öldü insan gerçekten üzülüyor amcamı kaybettiğimde bu kadar üzülmemiştim.
  • 14 sene dile kolay be.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Biraz utan ergenlik yapma bir hayvanda olsa ortada 14 sene yanında olmuş bir canlıyı kaybetmiş arkadaş üzülmüş konu dışı diye her konuya trolluk yapmayın.
  • Ölenle ölünmüyor
  • 14 yıl iyi yaşamış hocam, başınız sağolsun. Benim de Cesur adında bir kedim vardı ancak seneler önce aç kalan bir vaşak tarafından öldürüldü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

14 yıl iyi yaşamış hocam, başınız sağolsun. Benim de Cesur adında bir kedim vardı ancak seneler önce aç kalan bir vaşak tarafından öldürüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

quote:

14 yıl iyi yaşamış hocam, başınız sağolsun. Benim de Cesur adında bir kedim vardı ancak seneler önce aç kalan bir vaşak tarafından öldürüldü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gömmek yerine doldursaydınız keşke
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.