Şimdi Ara

14 yıllık Turkcell maceramı bitirdim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de 1999'dan beri turkcell kullanırdım. son 2 yıldır vodafone'dayım çok memnunum. zaten turkcell asıl sahibi m.karamehmetin elinden alınıp, hükümetin kontrolüne geçince benim gözümde değeri çok düştü. kafası basmayan yandaşları üst düzey kadrolara yerleştirdiler. koskoca turkcelli bitirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: kokden0732

quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Bende Turkcell'de olan 2 hattımın birini Avea'ya diğerini de Vodafone'a taşıdım, Turkcell'de kalan hattımda mobil imza olduğu için tutuyorum. Turkcell hattım sedece mobil imza için kullandığımdan genelde kapalı duruyor.

Arkadaşın dediği gibi 2 hat kullanmak candır. Birinin çekmediği yerde diğerini kullanırsın.

Genelde masa başı işi yaptığımdan vınn wi-fi tarzı cihaz kullanmıyorum. Her hat için aylık max 1 gb yetebiliyor.

Arkadaşım !

Şu anda Turkcell den iki hattını
    Hem "Vodafone'ye
    Hem de "Avea'ya taşımıssın ve kullanıyorsun.

Sana bir sorum olacak :

Şimdiye kadar
    "TURKCELL'İN ÇEKİPTE,
    ♥AVEA ve VODAFONE'NİN ÇEKMEDİĞİ YER VAR MI ? ♥

Milyonlarca kişide "Turkcell dışındaki operatörler her yerde çekmez" algısı oluştu ve belkide sırf bu sebeple ( belki ulaşılamama sebebiyle vs.)
    kendilerini 'Turkcell'de kalmak zorunda hissederek
    Yüksek faturalar'a katlandılar.ödediler.

Onun için "bu algıları hâlâ devam eden çiftçiye,esnafa, memura köylü amca-nineye, üniversite öğrencisine söyleyeceklerin çok önemli .

TURKCELL'in çekipte "AVEA" ve " VODAFONE'nin ÇEKMEDiĞi YER

var mı ?
    .

Teşekkür...

Her yerde çekmiyor mu ?

çekmediği çekiyor,

AVEA ve VODAFONE'nin

diğer operatörler

Şimdiye kadar

1- İstanbul-Beyoğlu'nda Turkcell'in sinyal alamadığı kör noktalar buldum. (İşyerim İstanbul-Beyoğlu'nda. Ayrıca 1979'dan beri İstanbul-Beyoğlu'nda yaşıyorum)

2- İnsanların kafa dinleyeceği zamanlar olmalı. Bu sebepten dolayı telefonumun çekmemesi iyidir.

3- Turkcell hat kullanmak ZORUNDA değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doory kullanıcısına yanıt
    hocam kararınız ve konu ve de konu başlığı hepsi hayırlı olsun :D

ben de yakın zamanda turkcell çilesinden vazgeçip vodafone deneyip tekrar turkcell e dönmüştüm sanırım bu turkcell adam olmayacak... zaten değildi hiç olamayacak... senin benim cebimde elleri olduğunu zannettikleri sürece ve sırf kaliteli diye -ki değil de açıkçası çok fark yok- bunlara rağmen ödediğimiz fahiş fiyatları da ben kendi adıma helal etmiyorum azıcık inançları varsa !

tez zamanda operatör değiştiricez yine sizin gibi... öyle görünüyor...
  • Valla eğer sıkıntı yoksa en güzeli etmişsin. Turkcell beni 17 senedir öpüyor. Diğer firmalar da kaliteyi arttırsa da biz de numara taşısak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Valla eğer sıkıntı yoksa en güzeli etmişsin. Turkcell beni 17 senedir öpüyor. Diğer firmalar da kaliteyi arttırsa da biz de numara taşısak.

1nisandan sonra diğerlerini denemenizi öneririm.

Tabi öpülmeyi seviyorum derseniz o başka

• quote:

Orijinalden alıntı: dadly4926

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Valla eğer sıkıntı yoksa en güzeli etmişsin. Turkcell beni 17 senedir öpüyor. Diğer firmalar da kaliteyi arttırsa da biz de numara taşısak.

1nisandan sonra diğerlerini denemenizi öneririm.

Tabi öpülmeyi seviyorum derseniz o başka

Merakla bekliyorum tabiki istemem. İnşallah diğer şebekeler de kaliteli ve hızlı olurda taşırız numaramızı üstad.

• Turkcell mi !!! Hic bir operatorun hic bir operatore ustunlugu yoktur,besiktasin gobeginde Altintas sokakta,dukkanimda turkcell cekmiyor,yuzlerce kez mail gonderdim,sonuc;husran!!' Simdi aveadayim full cekiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Turkcell mi !!! Hic bir operatorun hic bir operatore ustunlugu yoktur,besiktasin gobeginde Altintas sokakta,dukkanimda turkcell cekmiyor,yuzlerce kez mail gonderdim,sonuc;husran!!' Simdi aveadayim full cekiyor...

Ama 8000 bilmem kaç baz istasyonu varmış

• dadly4926 D kullanıcısına yanıt
    Varmişta besiktasa gelene kadar bitirmisler sanirim 👍🏽

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.