Şimdi Ara

140-160 Bin TL Araç Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

az km yapıyorsan 5.20i 2014-2015

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw veya mercedes alirdim ben. 5-6 yaşındada bmw almam açikcası. C200 👍

• Auidi Q2 efsane bir araç çıkartmış. En kokpit göstergelerin orda haritayı görüyorsun. Ortada multimedya ekranı direksiyonun ön kısmında açılan küçük bir ekran daha. İç hacmi geniş bir araba fiyatı.153.000 den başlıyor.

• O kadar para veriyorsan yüksek model alman daha iyi olur.Benim tercihim c200d olurdu.
  • 2.0 Highlife.

• Bende şu an benzer çelişkiler yaşıyorum. 1.4 tfsi avantajı sebebiyle muhtemelen 2016 a4 alacağım. Bildiğim kadarıyla mercedes c-e ve bmw 3-5 serileri güncelleniyor. Daha uzun süreyle güncel kalacak ve uygun fiyata yüksek model avantajı şu an audi a4 te sanırım. 3.20i ed 40.yıl donanımıyla, 5.20i konforuyla göz kırpıyor aslında ama (çevremde) bmw den inen bir tane doğru düzgün tip görmedim. Bmw sahiplerini incitecek yorum yapmak istemiyorum, bendeki bmw algısı oldukça negatif. Mercedes ise konsola sonradan koyulmuş gibi duran kalın çerçeveli çin malı tabletten bozma ekranıyla çok itici. (yenilenen modelde değişiyormuş)

İncelemelerde a4 ün sessizliği, süspansiyon sönümleme kalitesi çok övülüyor, konfor benim için önemli bir kriter, bu sebeple a4 mantıklı bir seçim gibi duruyor.

Seçiminizi ve yeni aracınızla ilgili yorumlarınızı merakla bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu fiyat aralığındaki araç piyasısından hiç haberim yok, ölene kadar da olmayacak gibi duruyor.fakat tecrübelerim bana şunu öğretti marka ve modeli ne olursa olsun alabileceği en yeni aracı almalı insan c200ü alırdım ben. yollarda da çok sık görmeye başladık c200'ü şimdi google'dan bakana kadar modelinin c200 olduğunu bile bilmiyordum bu aracın :)
  • Hocam bizde'de 2011 520d exclusive var , ortalama 9 litre yakıyo sorularınız varsa alabilirim

• 320d bakın derim

• Twin Turbo kullanıcısına yanıt
    9.0 lt hangi kosullarda ? Sehirici yavas trafik mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: smartms

9.0 lt hangi kosullarda ? Sehirici yavas trafik mi ?

Kısa mesafe sürekli 2-3 km'lik yollar , trafik yoğunluğu az sayılır sakin kullanım

• +1 olarak F10 lci bakılmasını tavsiye etmekte fayda var. çok sayıda minör iyileştirme var.
  • f10
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.