Şimdi Ara

1400-1500 TL'LİK CEP TELEFONU TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum eskidiği için ve Samsungdan İllallah geldiği için telefonumu değiştirmek istiyorum. 1400-1500 TL bütçem var. Tavsiyelerinizi eksik etmeyin

• c5 ultra alabilirsin
  • zalım23 kullanıcısına yanıt
    Düşünülebilir Teşekkür Ederim
  • c5 ultra güzel bir seçenek,fiyat olarak biraz daha çıkarsanız g4'de önerebilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

c5 ultra güzel bir seçenek,fiyat olarak biraz daha çıkarsanız g4'de önerebilirm

LG düşünmüyorum ya :) şekli nedense iç hoşuma gitmiyor :). z3 düşünoyudum vodafonedan faturalıya yansıtmalı alıcaktım 24 ay 2880 lira fiyat çıkardılar önüme koşarak kaçtım sonradan . Düşünceniz için teşekkür ederim :)
  • HTC One M8s sizce nasıl ? Telefonun oyun performansı nasıldır ki hiç bilgim yok oyun oynayan bir insanım çünkü
  • Grumm2 G kullanıcısına yanıt
    g3 alın derim ve geçerm
  • M8 vs Z2 vs Z3c alırdım kafam rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 28 Eylül 2015; 20:29:45 >
  • Meizu düşunebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

Meizu düşunebilirsiniz.

Meizuyu çok düşündüm fakat garantisinden ve yedek parçasında tırstım açıkçası çünkü bilinen ve yaygın bi telefon değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

M8 vs Z2 vs Z3c alırdım kafam rahat olsun

Kulağa mantıklı geliyor teşekkür ederim
  • z3 compact alabilirsin
  • Ekimde Sony Xperia M5 çıkacak fiyatı 1400-1600 arası bekleniyor ve bence şuan için alınacak en iyi telefon diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C5 ultra berbat telefon, kullanmayan tavsiye ediyor. Paralel g4 indirimle falan 1500e hatta 1400e geliyor bazen. n11de su an 100 tl puan fırsatı var. Bu fiyata alınacak en iyi telefon g4. amiral gemisi olmayan telefonlar doğru düzgün güncelleme almaz. g4 android N bile alır. üstelik çok kişi kullandığından, xda da custom romu vs çok olur. pili değiştirilebiliyor ve sd kart desteği var. pilin değişmesi hem sıvı temasında erken koruma sağlar hem de, ilerde pil ölünce kendin değiştirebilirsin. ömürlük telefon, bilgisayar demek aynı zamanda. işlemcisi 64 bit, firmalar 32 bitten desteğini çektiklerinde, hala destek alabilir, 2 yıldan sonra da custom rom kurulabilir. tek sorunu batarya ama çok hızlı şarj oluyor. ayrıca yedek pil, daha büyük pil+kılıf alınabilir.
  • Çin malı telefonların hiç birinin 4g bantları bizim asıl bantlarla uyumlu değil (800-900 mhz ile ki bu bantlar en geniş kağpsama alanı sunacak bantlar). meizu, xiaomi,vs.
  • Mediatek işlemcili telefonlar çok zor sürüm yükseltir. meditek sürücülerini paylaşmaz. m5 falan sakın alma. helio x10, x20, x500 farketmez. yazılımsal sıkıntıları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spenx01

C5 ultra berbat telefon, kullanmayan tavsiye ediyor. Paralel g4 indirimle falan 1500e hatta 1400e geliyor bazen. n11de su an 100 tl puan fırsatı var. Bu fiyata alınacak en iyi telefon g4. amiral gemisi olmayan telefonlar doğru düzgün güncelleme almaz. g4 android N bile alır. üstelik çok kişi kullandığından, xda da custom romu vs çok olur. pili değiştirilebiliyor ve sd kart desteği var. pilin değişmesi hem sıvı temasında erken koruma sağlar hem de, ilerde pil ölünce kendin değiştirebilirsin. ömürlük telefon, bilgisayar demek aynı zamanda. işlemcisi 64 bit, firmalar 32 bitten desteğini çektiklerinde, hala destek alabilir, 2 yıldan sonra da custom rom kurulabilir. tek sorunu batarya ama çok hızlı şarj oluyor. ayrıca yedek pil, daha büyük pil+kılıf alınabilir.

Hocam bende g4 düşündüm fakat garantisi ithalatçı garantisi olunca biraz tırstım açıkçası. Bir çok ithalat firmasına baktım internette fakat yorumlar hiç içe açıcı değil. Sonuçta bir firma 4-5 marka telefonu destelediğini söylüyo. Diğer tarafta ise LG'yi ele alırsak sadece kendi ürünlerine bakıyor. Tamir olasılığı daha yüksek. İthalatçılarda ise adama hangi telefonun nasıl bir yapısı olduğunu bildiğinden bile şüpheliyim. Hele birde telefon ilk geldiğinde elektronik bir sıkıntısı varsa direk o par boşa gider gibime geliyor :/

• Hepinize çok teşekkür ederim üstüne biraz daha koyup z3 aldım 4 gün önce ve şuana kadar gayet memnunum herkese de tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.