Şimdi Ara

1400 Liraya Kadar Tv Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende yeni konu açmamak için buradan sorayım.Bende bu fiyata LED TV almak istiyorum ama özellikle oyun için hangi modeli önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phazeX -- 27 Mart 2014; 13:04:12 >
  • turkiyede varmi bilmiyorum ama LG nin LB6100 modelini bakabilirsiniz.kendim dun aldim 650 dolar fiyati 50 inc samsung 47 inc tv vardi onu geri verip LG denemeye karar verdim ve gordumki LG nin internet hizi ve harici mausta kullaniyorum samsungtan daha iyi ve daha hizli ve 100 dolar daha dusuk fiyatla aldim.yeni tv alcaklara hayirli olsun.
    alttaki linkte resmini gorebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 27 Mart 2014; 16:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

turkiyede varmi bilmiyorum ama LG nin LB6100 modelini bakabilirsiniz.kendim dun aldim 650 dolar fiyati 50 inc samsung 47 inc tv vardi onu geri verip LG denemeye karar verdim ve gordumki LG nin internet hizi ve harici mausta kullaniyorum samsungtan daha iyi ve daha hizli ve 100 dolar daha dusuk fiyatla aldim.yeni tv alcaklara hayirli olsun.

Vallahi arkadaşın bu fiyata bu televizyonu alması imkansız türkiyede bulsa bile :) hem smart hem 50 inc falan bu televizyonun 2000 liranın bile altında satılmasına ihtimal vermiyorum hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: warhacker

quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

turkiyede varmi bilmiyorum ama LG nin LB6100 modelini bakabilirsiniz.kendim dun aldim 650 dolar fiyati 50 inc samsung 47 inc tv vardi onu geri verip LG denemeye karar verdim ve gordumki LG nin internet hizi ve harici mausta kullaniyorum samsungtan daha iyi ve daha hizli ve 100 dolar daha dusuk fiyatla aldim.yeni tv alcaklara hayirli olsun.

Vallahi arkadaşın bu fiyata bu televizyonu alması imkansız türkiyede bulsa bile :) hem smart hem 50 inc falan bu televizyonun 2000 liranın bile altında satılmasına ihtimal vermiyorum hocam :)

hocam mesajin basindada soyledigim gibi turkiyede satilmiyo olabilir ben turkiyede vardir diye dusundum onun icin tavsiye ettim.turkiyede yasamadigim icin bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.