Aslına bakarsanız şimdiye kadar çoktan yeni sistemim hakkında burada paylaşım yapmak istiyordum fakat ilk günden beri(gene ayın bugünlerinde elimdeydi sistem) tam olarak patternini belirleyemediğim bir problemle uğraşıyorum(2 hafta şehir dışındaydım). Hatalar sıklaşınca ise artık problemin benim herzaman oluşturamayağım bir hardware sorun olduğuna karar verdim ve inventusa arızalı ürün maili attım. mailim şu şekilde :
05.07.2010 11:10:38 tarihinde sitenizden bir sistem satın aldım. Fakat ilk günden itibaren tam olarak nedenini ve patternini belirleyemedigim bir problem yaşıyorum. Bilgisayarıma yükledigim herhangi bir oyun ya da program bir süre sonra çalışmıyor ya da çalışırken hata veriyor(Birkaç kez mavi ekran verdi digerlerinde direk oyundan düşme ve bir daha girememe gibi). Ya da herhangi bir exe'yi bazen çalıştırabilirken bazen sorunlu olduguna dair hata mesajları alıyorum. Mesela bazen de bir iso dosyasından oyun yüklerken CRC hatası veriyor, restart sonrası vermeyebiliyor ve düzgün yüklüyor. Problemin ram'lerden kaynaklandıgını düşünüyorum fakat problemi istedigim zaman üretemedigim için de emin olamıyorum. PC'yi formatlayıp tekrar denedigimde problemler devam etti. Memtest kostum fakat herhangi bir problem bulamadı. Bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz. Tesekkurler
fakat bu maili de 1 hafta once atmama ragmen henüz cevap alamadım. Öncelikle ilk sorum: pc'de ki sorunum hakkkında yorumunuz olur mu ? ikinci sorum ise : İnventusun bir haftalık cevapsız süreci dogal mıdır ?
tesekkurler saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme