Bildirim
140mm egzoz fan alacağım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemci, ekran kartı ve kuzey köprüsünün kendini soğutabilmesi için maalesef temiz havaya ihtiyaçları vardır.Bundan dolayı kasanızın önüne ve arkasına fan ilave ederseniz daha serin ve sessiz çalıştıklarını görürsünüz.Çoğu kasa ön fan olarak12'lik arka fan olarak 8'lik fanları destekliyor.Kasanıza göre fan seçimi yapmanız gerekir
Mesela Corsair 300R kullanıyorum ve ön tarafta 2 tane 12'lik fan arkaya ise 1 tane 8'lik fan bağlayabiliyorum.Bunlara dikkat ederseniz bilgisayarınızın daha sessiz çalışmasını sağlayabilirsiniz -
Hocam konuyu açtıktan sonra sipariş verdim bir adet 14'lük 2 adet 12'lik. Gerçekten çok sessiz (mekanik sesi 0) yeterli hava sirkülasyonunu da sağlıyor. Ayrıca malzeme kalitesi de çok iyi yolu düşüp bakan olursa ilgilenebilir. Teşekkürler -
Xigmatek xaf serisini siddetle tavsiye ederim benim gozumde tartismasiz f/p urunudur cok sessiz olmasina ragmen kasanin icinde firtinalar kopariyor
http://www.xigmatek.com/product_list.php?categoryid=5&subcategoryid=43
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zeewbl
Hocam konuyu açtıktan sonra sipariş verdim bir adet 14'lük 2 adet 12'lik. Gerçekten çok sessiz (mekanik sesi 0) yeterli hava sirkülasyonunu da sağlıyor. Ayrıca malzeme kalitesi de çok iyi yolu düşüp bakan olursa ilgilenebilir. Teşekkürler
Elimde cooler master'ın yaklaşık 4.5 yıl önce aldığım 8'lik fanı var.Söylediğin gibi 0 ses ve bozulma, yağ isteme gibi bir durumu da yok.Çok memnunum şahsen
300R'de fan takılacak yer çok ama anakartta o kadar çıkış olmadığı için ön 2 (8 ve 12) ve arka 1 (8) olarak kullanıyorum.Şuan için bir sıkıntı yaratmadı açıkçası
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X