Şimdi Ara

140mm egzoz fan alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HB'da şöyle bir indirim varmış önerdiler. HB Hiç fan almadım ve şu an egzoz fanım yok kasamda. Almalı mıyım? Alternatifleri var mıdır ?

• İşlemci, ekran kartı ve kuzey köprüsünün kendini soğutabilmesi için maalesef temiz havaya ihtiyaçları vardır.Bundan dolayı kasanızın önüne ve arkasına fan ilave ederseniz daha serin ve sessiz çalıştıklarını görürsünüz.Çoğu kasa ön fan olarak12'lik arka fan olarak 8'lik fanları destekliyor.Kasanıza göre fan seçimi yapmanız gerekir

Mesela Corsair 300R kullanıyorum ve ön tarafta 2 tane 12'lik fan arkaya ise 1 tane 8'lik fan bağlayabiliyorum.Bunlara dikkat ederseniz bilgisayarınızın daha sessiz çalışmasını sağlayabilirsiniz
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu açtıktan sonra sipariş verdim bir adet 14'lük 2 adet 12'lik. Gerçekten çok sessiz (mekanik sesi 0) yeterli hava sirkülasyonunu da sağlıyor. Ayrıca malzeme kalitesi de çok iyi yolu düşüp bakan olursa ilgilenebilir. Teşekkürler
  • Xigmatek xaf serisini siddetle tavsiye ederim benim gozumde tartismasiz f/p urunudur cok sessiz olmasina ragmen kasanin icinde firtinalar kopariyor

http://www.xigmatek.com/product_list.php?categoryid=5&subcategoryid=43

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Hocam konuyu açtıktan sonra sipariş verdim bir adet 14'lük 2 adet 12'lik. Gerçekten çok sessiz (mekanik sesi 0) yeterli hava sirkülasyonunu da sağlıyor. Ayrıca malzeme kalitesi de çok iyi yolu düşüp bakan olursa ilgilenebilir. Teşekkürler

Elimde cooler master'ın yaklaşık 4.5 yıl önce aldığım 8'lik fanı var.Söylediğin gibi 0 ses ve bozulma, yağ isteme gibi bir durumu da yok.Çok memnunum şahsen

300R'de fan takılacak yer çok ama anakartta o kadar çıkış olmadığı için ön 2 (8 ve 12) ve arka 1 (8) olarak kullanıyorum.Şuan için bir sıkıntı yaratmadı açıkçası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU için 12cm Fan
    5 ay önce açıldı
    Kontrolcüsüz RGB Egzos Fan?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.