Şimdi Ara

144 hz 1 ms monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BenQ XL2411 24" 1ms 144 hz
    Asus VG248QE 24” 144hz 1ms
    AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1Ms

bu monitörler arasında kaldım . Oyun amaçlı kullanacağım . Bu ürünlerden dısında tavsiye edebileceğiniz ürünler de olur.

• Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1060 OC 6GB 192Bit
    i5 -9400f sistemini kurdum. Bu ekran kartı ile en rahat sekilde hangi monitör ile 144 hz alabilirim ?
  • BenQ candir gerisi parLican

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: since2002

BenQ candir gerisi parLican
    BENQ modeli için 144hz alamazsın kabloları yeni nesil ekran kartları ile uyumsuz diyorlardı.
  • Daryl E kullanıcısına yanıt
    benq’nun düz xl2411 olan modelinde dp yok hocam. dvi ile alabilirsiniz diye biliyorum 144hz. ekran kartınızı ve monitörü karşılaştırın uygun bağlantı için. xl2411p olan modelde sanırım dp var ama fiyatı da biraz artıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

benq’nun düz xl2411 olan modelinde dp yok hocam. dvi ile alabilirsiniz diye biliyorum 144hz. ekran kartınızı ve monitörü karşılaştırın uygun bağlantı için. xl2411p olan modelde sanırım dp var ama fiyatı da biraz artıyor.
    Hocam bu konularda bilgili iseniz Display, DVI-D, HDMI bu arayüzler mevcut . Bunlara uygun alabileceğim en iyi 144 hz 1 ms monitör hangisidir ? 24' düşünüyorum.
  • Daryl E kullanıcısına yanıt
    hocam ben de araştırma aşamasındayım henüz, aoc g2590px ile c24g1 ve benq xl2411 arasında gidip geliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS VG248QE 144 Hz 1 Ms
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de araştırıyorumhttps://www.asus.com/Monitors/VG258QR/ProductPrint/ bu hem yakışıklı hem 165 hz olduğu için hoşuma gitti bakıyorum daha ,benq yu niyeyse çok abartıyolar tamam güzel ürün ama aynı fiyata çok daha güzel ürünler var zaten bu 2411 de felan dyac de yok bilmediğim bi özelliği mi var asus vb ürünlerden üstün kılan.Hele 240 hz bi ürünü var 500 dolar onun yerine gider ince kenarlı asus 240 hz alırım en azından hoş duruyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.