Şimdi Ara

144 HZ Almak İçin Ne Yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni monitör aldım içinden dual link bağlantısı çıktı bunun ile 144 hz alır mıyım?Windows'un ayarlarında sadece 60 hz gösteriyor.Sistemi onboard kullanıyorum.ASUS Z170 PRO GAMING.
     144 HZ Almak İçin Ne Yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 24 Mart 2016; 19:39:50 >

• Monitörü nerden ne kadara aldınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Webdenal dan aldım.1580 lira tuttu.Şükür ölü piksel felan yok su anda.

• Hocam ben xl2411z bakıyorum dediğiniz site 200 tl daha ucuz vatana göre. Size Nasıl gönderdiler paketleme falan iyi mi yırtık hasar var mı veya daha önce açılmış mı? Sizce değer mi burdan almaya risk sonuçta

• Sorunuzun cevabı ise bence onboard olduğu için 60 veriyordur sadece. Ekran kartı ile deneyin bide

Ben çalışıyordum kargo geldiğinde evdekilere tembih ettim kargocunun yanında açın kutuyu diye.Sende öyle yap kutuda çok derin ezikler vs var ise alma tutanak tuttur.
    14 gün içerisinde sebep belirtmedende iade edebiliyorsun.
    Malesef elimde sadece Ati x1850 GT var.Yaza kadar bekleyeceğim Polaris ile Pascalı.Artık hangisi erken çıkarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 25 Mart 2016; 0:46:08 >
  • İade ettikten sonra parayı geri kartınıza yatıyorlar mı yoksa çek falan mı veriyorlar?

Onu bilmiyorum hocam onu araştırın siz belki mağazadan mağazaya bile değişen birşeydir.
    Monitörü aldığınızda ölü piksel testi yapmayı unutmayın.
    Vatan Bilgisayardan monitörü monitörü aldığınızda orada ölü piksel testi yapıyorlar.
    Evde ölü piksel çıkarsa 5 ölü pikseli kabul ediyormuş bizzat sordum.
    Yasada geçene göre ise 1 tane bile çıkarsa kabul etmesi lazım.

• 144hz için harici bir ekran kartı gerekiyor olabilir. İşlemci ekran kartları malesef biraz kısıtlı çalışıyor.
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Baktım aslında internetten 4k60fps destekliyor 1080p hakkında bilgi bulamadım.
  • 144hertz alabilmeniz için 1.cisi oradaki bu monitörün görüntüleyeceği modlari sakla seçeneğini kaldirmaniz gerekli,
    2.ci si dual link dvi yada displayport 1.2 den kablo ile bağlantı almaniz gerekli 144hertz alabilmeniz için,
    3.cüsü harici ekran karti middle class almaniz gerekli ondan bağlanti ile 144hertz alabilirsiniz çok eski ekran kartlari desteklemiyor 144hertz bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

144hertz alabilmeniz için 1.cisi oradaki bu monitörün görüntüleyeceği modlari sakla seçeneğini kaldirmaniz gerekli,
    2.ci si dual link dvi yada displayport 1.2 den kablo ile bağlantı almaniz gerekli 144hertz alabilmeniz için,
    3.cüsü harici ekran karti middle class almaniz gerekli ondan bağlanti ile 144hertz alabilirsiniz çok eski ekran kartlari desteklemiyor 144hertz bilginiz olsun

Oradaki tiki kaldırdım dahada düşük hz seçenekleri sunuyor ve yazdığım gibi onboard olarak kullanıyorum.
  • Onboard 60hertzden fazla görüntü alamazsınız üstte belirttiğim gibi harci ekran karti + 1.2 display port yada dual link dvi kullanmanız gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 26 Mart 2016; 17:28:53 >
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum iki bağlantınında 144 Hz verebildiğini o halde yazı bekleyeceğim ekran kartı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.