İlginç, ben de Arçelik'in en ucuz 65" modelini kullanıyorum. Işık sızması yok, kanal geçişleri sıradan bir uydu alıcıdan farksız, Android arayüzünde özellikle -cihaz ilk açıldığında- komutlara geç cevap verme sorunu var ama aynı sorun "Android" işletim sistemine sahip, belli bir seviyenin altındaki TV ve Android Box'larda da var, kumanda bluetooth eşleşmesini TV'yi aldığımda yaptım bir daha da dokunmadım, güvenli moda hiç girmedi. (Örneğin diğer odada Next Android Box kullanıyorum ve onda da daha az olmakla birlikte gecikme/takılma var) Grundig Arçelik'ten 1 tık altta konumlandırılmış bir marka ama malzeme kalitesi dışında fark olmaması lazım. Ya sizinki şanssızlık ya da biz çok şanslıyız. Görüntü kalitesi olarak da biz sinema amaçlı kullanıyoruz ve 50" LG plazma TV'den geçtiğimiz halde bizi oldukça tatmin etti. |
14400TL-GRUNDIG 65GHU8500A 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart TV,Uydu Alıcılı (2. sayfa)
-
-
Işık sızması sorunu ile ilgili resim ve video ekledim. Işık sızmasından farklı olarak bir de sol alt köşede morluk şeklinde büyük bir bulutlanma var. Bu konuda bahsi geçen 65 GHU8500A alan bir kullanıcı youtube video atmış kanal geçişleri 2 saniye civarı. Az önce teknisyen geldi ışık sızmaları için merkez normal diyor dedi. Öyle deyince normalse bundan önceki 2 tv yi aynı sorundan sorgusuz sualsiz nasıl değiştirdiler o zaman dediğimde bir şey diyemedi. Resimdeki üst orta bölümünde solda kalan sızma tv nin kasasının yamukluğundan kaynaklı orayı kusur gösterip değişim talep etti merkeze. Bende aynı tv yi istemiyorum farklı modeli istiyorum dediğimde üst seri almalısınız diyor teknisyen dedim zaten bu en üst seri 9000 serisi diyorum bana yok bu 9000 serisi değil diyor yahu kullandığım tv yi benden iyi mi bileceksin. Bundan önce tanix tx9 pro 3gb-32gb tv box kullanıyordum seri şekilde kumandayı kullanabiliyordum. Tamamen şans bu elektronik işi zamanında kliksadan lg 42 inç tv almıştım sıfır tv panel içten çizik çıkmıştı.
-
55inç 7830 dan memnun olduğum için 65 grundig android sipariş geçmiştim 12400 e vatandan ancak birkaç fotoda bariz orta üst kısımdan ışık sızması gördüğüm için iptal ettim siparişi 55 üstü tvde ışık sızması ve bulutlanma göz tırmalıcaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu hortlamışken konuda dolaşan yanlış bir bilgiyi düzelteyim.
Grundig, Arçelik'in alt markası değil, üst markası. Uluslararası pazar için üst segment Grundig, alt segment Beko. Yurtiçi pazar için Beko eşdeğeri Arçelik üst segment, Altus alt segment.
Kaynak: Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam son durum nedir bende 65ghu9000 model aldım sizin attığınız fotodaki gibi sağ üstte ışık sızması sol altta da morumsu renk ama açı değişince mor rengin yeri de değişiyor genelde bu sorunlar oluyor diye çok kafaya takmak istemedim ama napayım bilemedim sizde son durum nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende aynı modeli almıştım 2 defa servise gitti geldi hala aynı hocam ışık sızması aşırı fazla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özele bakabilir misin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X