Şimdi Ara

144hz 1ms 27'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar monitör almayı planlıyorum 144hz 1ms 27" olması tercihim, gaminglerin çoğu 24" ağırlıkla oyun oynayacağım fakat ayrıyetten monitörün 4k yı kaldırmasını veya en azından ekranının büyük olmasını avantaj olarak görüyorum 24" önerilerinizi de alabilirim nedenleriyle birlikte. fiyatı ve performansı orantılı şekilde önerilerinizi bekliyorum hepinize teşekkürler

• razor mamba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t2erhan

arkadaşlar monitör almayı planlıyorum 144hz 1ms 27" olması tercihim, gaminglerin çoğu 24" ağırlıkla oyun oynayacağım fakat ayrıyetten monitörün 4k yı kaldırmasını veya en azından ekranının büyük olmasını avantaj olarak görüyorum 24" önerilerinizi de alabilirim nedenleriyle birlikte. fiyatı ve performansı orantılı şekilde önerilerinizi bekliyorum hepinize teşekkürler

Titan x alacaksan 27 4 k önerebilirim özellikle 27 1080 p kesinlikle önermem pikselleri sayarsın ayrıca 4k alıcağına gsync destekli monitör al asıl akcılık netlik ve prüssüz geçişler onda gsync destekli monitörle 1 kere oyun oyna vazgeçemezsin. 4 k gsync monitörlerin yanında sönük kalır ha hem 4k hem gsync destrekili monitörde tadından yenmez.

• Fiyat sınırınızı söylerseniz daha mantıklı öneriler gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat 1.5-2 arası düşünüyorum ama istisna olabilir birde karşılaştırma olarak sormak istiyorum benq xl2411z mi yoksa asus vg248qe mi acaba?
  • kendim için sormadım bu karşılaştırmayı, bu arada hedefim titan x gtx 980 ti nin çıkmasını bekliyorum ama bakalım
  • ASUS PG278Q 27" ROG SWIFT MONİTÖR - 144Hz - 1 Ms Tepki Süresi - 27''. =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2k 144hz 1ms monitör tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kendim için sormadım bu karşılaştırmayı, bu arada hedefim titan x gtx 980 ti nin çıkmasını bekliyorum ama bakalım

Bende 980 ti bekliyorum titanla sadece bellek farkı olacak deniyor ve de titandan %10 hızlı olucak ve çok daha uygun olucak deniyor denilenler gibi çıkarsa kartı alıcam hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 6 Mayıs 2015; 14:43:23 >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    bütcenin fazla üstünde ama düşünücem teşekkürler 3d yok ama sanırım monitör de?
  • quote:

bütcenin fazla üstünde ama düşünücem teşekkürler 3d yok ama sanırım monitör de?

3D özelliği gereksiz bir özellik aramayın bence. =)
  • K E N kullanıcısına yanıt
    peki teşekkür ederim yorumunuz için
  • arkadaşlar 24 inch almaya karar verdim ve şimdi seçeneklerim arasında benq xl2411z,asus vg248qe ve xl2420z bulunuyor açıkcası xl2420z diğerlerine göre iyi evet türkiye fiyatındada diğerleriyle eşit fakat ben monitörü amazon dan alacagım fakat amazon ücretsiz kargo yazdıgı halde kargoya 300 lira civarı ekliyor neden çözemedim? almanyaya yollayacagım ordan gelicek buraya gümrükte sıkıntı olmayacak bu şekilde, amazon.de den değilde com dan satın alıyorum çünkü daha ucuza geliyor, acaba .com da almanya ya yollamaya çalıştıgım için mi kargo ücreti koymaya çalışıyor anlamadım yardımcı olabilecek? amazon.com da 900 lira küsura denk geliyor bu ödeyebilecegim bi rakam amazon.de de xl2420z nin fiyatı 1100 küsur bide amazonda atıyorum euro 2.8 ise 3.1 olarak alıyor doları aynı şekilde, yani anlam veremedim ne yapacagımı şaşırdım en geç haftaya salı gelecek şekilde ayarlamam lazım herşeyi o gün çıkacaklar çünkü, yardımlarınızı bekliyorum her fikir benim için önemli teşekkürler şimdiden
     144hz 1ms 27'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t2erhan -- 21 Mayıs 2015; 19:57:47 >

• arkadaşlar var mı bi fikriniz? alışverişi şurdan yap diyebileceğiniz bi site falan?
  • quote:

arkadaşlar var mı bi fikriniz? alışverişi şurdan yap diyebileceğiniz bi site falan?

Yurt dışından almaya karar verdiyseniz amozon.com tavsiye ederim vergiyide baştan kestiği için gümrükte takılma sorunu olmuyor sorun yaşıyanı duymadım üstelik çok güvenilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.