Şimdi Ara

1482 XTRAP indir ** Patch Hatası Çözümleri - KO Teknik Servis (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
0
Favori
176.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BABA HER YOLU DENİOM OLMUO YAUW!..ark.lar CD verdiler yaptm dierleri prog. gndrdi denedm olmadı e buda olmadı sizce kökten silip tekrar mı yükleym??
  • süpersin bro
  • Ben biraz ilerleme kaydettim sanırım internetten 1460 pacth'i bulun indirin daha sonra knight online nin icine atın X-Trap hatasının gitmiş oldugunu goreceksiniz fakat bu seferde launcher hatası veriyor :S... Oynu bi ara sansa calıstırdım fakat birdaha denedim olmadı :(... yani hala umut war...
  • baba saol
  • çoook saol
  • ilk önce 1472 yi indirin onu bir çalıştırın ondan sonra 1474 indir ve çalıştır
  • teşekkürler oldu sağol ;)
  • Bende hallettim. Teşekkürler hocam..
  • hocam çok sağol ya geçen seferde senin sayende girdm simdide sağol :D
  • Güzel sorununu çözüyo milletin
  • Dediklerinin hepsini yaptım hala memory hatası veriyo
  • BEN YÜKLEDİM OLDU SAĞOL AMA ŞİMDİDE SERVERLARA GİREMİYORUM CONNECTİON PLEASE WAİT DİYO BEKLİYO O KADAR SİZCE NE YAPMALIYIM...
  • bi sorun war ama benim oyun klasorunde winsock.dll bu yok system32 de war ne yapmalıyım??
  • 1479 var mı
  • 1 - "Önce Burayı Yapacaksınız" klasörüne tıklayınız.."hosts" dosyasını kopyalayıp "TIKLAYINIZ " yazan yere tıklayarak icine hosts dosyasını yapıstırın..Bir sey sorarsa evet deyin..

bişe anlamadım biraz açıklar mısın? 1479 xtrap patch ile ilgili

'önce burayı yapacaksınız' klasörü ne oluyor????
  • Cok saol brother kardeşim :P
  • tek kelımeyle supersın baska dıycek bırsey bulamıyom cok cok sagol emgıne saygı duyorum sağol
  • ol-mu-yor ya bende
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.