Şimdi Ara

14bin tl e kadar araç tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: hendrix789

quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

araba gibi araba olsun bastın mı gitsin dersen honda civic Sİ. Donanımıda olsun dersen euro civic.
    hondanın parçası pahalıdır dersen eğer yan sanayisi bol var tayland malı çoğu ve gayette ucuz.

parçası peynir ekmek gibi heryerde olsun ve ucuz olsun ben acemi adamım öyle honda falan bana gelmez ben bu arabada atacam acemiliğimi hem satmak istediğimdede hemen satayım, hız derdim de yok zaten dersen palio 1.2. paran yeterse 1.3 multijet.

biraz olsun avrupa havası olsun ve parçası palio gibi ucuz olsun az yaksın dersen 1.2 auqmentin clio. not=clio tam olarak acemi arabası değildir. yokuşlarda zorluk yaşarsın acemi isen. palio göre bir nebze olsun zordur kullanımı.

yemeişim parçasını yakıtını araba istiyorum abs 4 cam otomatik olsun tank gibi araba olsun dersen mercedes 300 sel iyi gider sana. İstanbulda kesinlikle parça sorunu yoktur aksarayda her parçası mevvuttur ve gayet ucuzdur.

ama benim kişisel tavsiyem 1.3 multijet paliodur.

kardeşim şu ikinci madde tam benim için yazılmış bana acemiliğimi atıcak araba lazım resmen.. çünkü acemiyim.haa trafiğe çıkıyormuyum çıkıyorum.. ancak işte pratikte zayıfım daha motorlaşmadı refleksler anlıyacağınız... clio acemi arabası değilse direk uzaklaşayım.. 1.2 16valf palio bakmaya başlıyalım o zaman zamanla artık acemiliği attıkca model değiştirir yükseltiriz. hondaların hastasıyım zaten ama işte acemilik....

bu arada c3 e para yeter mi? tavsiye etmişsinizde 13,5-14 max benim bant....
    fabia tavsiye eden kardeşde saolsun ama işte parça usta ve satış sıkıntısı .... yoksa skodalarda çok hoş geliyor vw in yandan yemişi olsada...ayrıca muadil modellerine göre çok daha ucuz sanırsam.

çok saolun arkadaşlar valla sizlerde olmasınız galericilerin kucağına düşeceğiz..

palio hangi motor peki arkadaşlar..genel anlamda palioların çok yaktığı söyleniyor

palionun 1.4 motorlarından ve 8v olanalrından uzak dur. 12. 16v olanları az yakar ve iyi gider. ama dediğim gibi multijetini almaya çalış maddi imkanların dahilinde.

birçok multijet motor var hocam onları hangisi dersiniz.. active dynamic el premio sole??? bunların hangileri olabilir ne farkları var hocam

donanım farkı vardır dostum active en boşu dynamic en dolusu diye biliyorum ben. ama farketmez abs olanını bulabilirsen bride temizde en ideal araç o fiyat aralığında.

• 14bin TL'ye admire bulur musun bilmem ama admire sanayide üzmez seni.

Ben de Denizli'deyim. Admire kullanıyorum 2004 model. 2009'da almştım aracı. 16bin km yaptım 4yılda. Parçaları fiyat olarak gayet iyi. 60bin KM ağır bakımını 325TL'ye halletmiştim. Yağından trigerine, bütün filtrelerine kadar değişti. Kliması fena değil. Kışın güzel ısıtıyor, yazın da iyi sogutuyor. Denizli yazlarında üzmedi şu ana kadar.

Bendeki otomatik ama manuel bulursanız pek üzmez sanırım. 1.3 olanlar 1341cc oldugu için 1.6 modelleri ile aynı vergiyi ödüyor. 1.6 ile aynı vergi. Ayrıca aracın hor kullanılmamışını bulmanız lazım yoksa bu fiyatta baktıgınız her araç sizi üzer.

3-4 Yıl galerilerde gezerek geçirdim. Açıkçası galeriden araba alacağınıza şahıştan pertli alın daha iyi
    Ama sanayide baktırabileceğiniz iyi ustalar vardır.

Denizli şartlarını düşünürsek, renault clio usta bulma, parça bulma konusunda sizi üzmez. İzmire, Ankara, Aydın, Nazilli'ye bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

14bin TL'ye admire bulur musun bilmem ama admire sanayide üzmez seni.

Ben de Denizli'deyim. Admire kullanıyorum 2004 model. 2009'da almştım aracı. 16bin km yaptım 4yılda. Parçaları fiyat olarak gayet iyi. 60bin KM ağır bakımını 325TL'ye halletmiştim. Yağından trigerine, bütün filtrelerine kadar değişti. Kliması fena değil. Kışın güzel ısıtıyor, yazın da iyi sogutuyor. Denizli yazlarında üzmedi şu ana kadar.

Bendeki otomatik ama manuel bulursanız pek üzmez sanırım. 1.3 olanlar 1341cc oldugu için 1.6 modelleri ile aynı vergiyi ödüyor. 1.6 ile aynı vergi. Ayrıca aracın hor kullanılmamışını bulmanız lazım yoksa bu fiyatta baktıgınız her araç sizi üzer.

3-4 Yıl galerilerde gezerek geçirdim. Açıkçası galeriden araba alacağınıza şahıştan pertli alın daha iyi

Denizli şartlarını düşünürsek, renault clio usta bulma, parça bulma konusunda sizi üzmez. İzmire, Ankara, Aydın, Nazilli'ye bakın derim.

eyvallah toprakta biraz aşar beni dediğin modelin temizleri 15-16 bandı civarında... ancak güzel arabaymış.. soalasın birgün aracını satıcak olursan haberim olsun ;)

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-hatasiz-2008-tata-indica-trend-119168848/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-70.000-de-orjinal-hatasiz-119479779/detay
    farklı bir ses ve seçenek olarak yukarıda örneklerini verdigim ilanlar senin aradıgın fiyat aralıgında ve yüksek modelli usta ve parça sorunu nun da olacagını sanmıyorum ama marka takıntısı olmayan için tamamen tercih meselesi...

• arkadaşlar siz nedersiniz tatalara?
  • quote:

quote:

eyvallah toprakta biraz aşar beni dediğin modelin temizleri 15-16 bandı civarında... ancak güzel arabaymış.. soalasın birgün aracını satıcak olursan haberim olsun ;)

Haziranda satılığa cikiyor. sizin de soylediginiz gibi temiz(daha 60bin km de) olmasi sebebiyle isteginizi asiyor. Bir de arac otomatik. manuel bakiyorsaniz uymaz yani size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Haziranda satılığa cikiyor. sizin de soylediginiz gibi temiz(daha 60bin km de) olmasi sebebiyle isteginizi asiyor. Bir de arac otomatik. manuel bakiyorsaniz uymaz yani size

aynen ...nasip değilmiş..

• fabia hb 14 bine fıstık gibi gider.
  • C3 O fiyata daha iyisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

C3 O fiyata daha iyisi yok.

16 bandına kayıyor hocam 2-2,5 kağıt daha veremem yoksa benmi yanılıyorum fiyatta
  • quote:

quote:

16 bandına kayıyor hocam 2-2,5 kağıt daha veremem yoksa benmi yanılıyorum fiyatta

14 bin liraya görmüştüm kazasız temiz. O kadar az yakıyor ki o fiyata alınabilecek en ideal araba. Pazarlıkla 14 bin e alabilirsiniz 2007-2008 model.
  • quote:

quote:

quote:

14 bin liraya görmüştüm kazasız temiz. O kadar az yakıyor ki o fiyata alınabilecek en ideal araba. Pazarlıkla 14 bin e alabilirsiniz 2007-2008 model.

dediğiniz özellik bandında 1 adet var hocam türkiyede
    http://www.sahibinden.com/citroen-c3?a5_min=2007&price_min=13000&a5_max=2008&price_max=15500

ki bu ada istanbul galerici arabası

• quote:

quote:

quote:

quote:

dediğiniz özellik bandında 1 adet var hocam türkiyede
    http://www.sahibinden.com/citroen-c3?a5_min=2007&price_min=13000&a5_max=2008&price_max=15500

ki bu ada istanbul galerici arabası

Yani şöyle diyeyim, çok az yaktığı için biraz fazla km yapmışlar. Galerici kilometreyi düşürebilirdi fakat düşürmemiş.

• yok hocam onun temizi bizi aşar :) keşke alabilsek güzel araç eşim zaten bayılıyor böyle araçlara

arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum palio kullanıcılarının fikirlerini bekliyorum lpg limi değil mi multijet mi 1,4 16valf mı 1,2 16valf mı

çok teşekkür ederim
  • 2000-2001 kasa 6n2 Polo alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

2000-2001 kasa 6n2 Polo alabilirsiniz.

aslında hayranım o araçlara dürbün göhüslüklü arkadan müthiş görünüyor kaliteli iç mekan herşey güzelde..
    vw den anlamıyorum genelde millet yaklaşma diyor masrafı çok olur diyor..
    sanırsam krnoik olan bir kelebek sıkıntısı varmış başka neleri olanbilir.vw nasıl satın alınır alınırken nelere bakılır.parça masrafları nasıldır.
    yoksa zaten hayranım o araca..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-masrafsiz-2000-model-1.4-comfortline-62751054/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2001-model1.4-16v-68000-de-sorunsuz-polo-120333804/detay

boyalı boyasız acımayacağım temizini bulup bir alabilsem istediğim bantta 14.000 tl e ... bakalım şansımızı ankara otomobil pazarından deniyeceğiz bu ayın 3.haftası..
    yoksa saolsun arkadaşlar clio olsun palio olsun bu araç olsun ve önerdiğiniz diğer araçların çoğu güzel

bu yaşımıza kadar (27) kadar ne araba görmüş birisiyiz ne de kullanmış bize hepsi güzel...

ama işte işin kötüsü bu konuda tam cahiliz. yanımda birileriyle gitmesen gider bana patlatırlar ölü araçları...

• 14 bin TL'ye temiz Palio Multijet bulamazsınız,bulduklarınız arabalıkdan çıkmış olur eğer Palio üzerinde karar kılarsanız 1.2 16 V motorlu aracı tercih edin,LPG uygularsanız yakıtı daha da uygun olur,ikinci el piyasasının çok canlı olması,yedek parçalarının bol ve ucuz olması da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

14 bin TL'ye temiz Palio Multijet bulamazsınız,bulduklarınız arabalıkdan çıkmış olur eğer Palio üzerinde karar kılarsanız 1.2 16 V motorlu aracı tercih edin,LPG uygularsanız yakıtı daha da uygun olur,ikinci el piyasasının çok canlı olması,yedek parçalarının bol ve ucuz olması da cabası.

aynen dostum dizel hem yeni başlıyan biri için sıkıntı olmaz mı eşim ben askerdeyken bir ara araba öğrenme merakına girip kayınpederin dizel arabasında conta yakmıştı... benim pederinde cdti 1,3 corsası var.. 1-2 kere kullandım daha önce hep benzinli araç kullanmıştım garip geldi araç bana..

1,2 +16valf + prince lpg i çok övüyorlar... bulunduğum ildede araba konusunda usta çok nitelikli ustanın olmadığını söylüyorlar...

ama 2000-2001 pololarda çok güzel valla.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 3çakal

bak bir temiz palio clio keyfine bak parçasını heryerde bulursun ama km düşük bak . denizlide kullanır kullanır hiç bilemedin köylünün biri gelir alır clioyu . bütün köylerde reno var fiyatı düşmez ölüsünü gene satarsın

aynen dostum clionun makyajı biraz kötü ama olsun dediğiniz gibi palio ve clio ie başlıyalım clio da hangi modeller var önerebileceğiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.