Şimdi Ara

15,000 / 20,000 Arası Profesyonel Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmet olur ise gelecek kaynak ile yukarıdaki fiyat aralığında bir araç bakıyorum. Yaş 24. Aile fertlerinden sadece babam kullanabilir ekstradan o yüzden araç özellikleri biraz değişiyor yaşlı olduğu için ...

Ben manuel araç taraftarı değilim açıkçası. Yarı oto veya tam otomatik vites olacak otomobil.

Benzin & LPG karışımı olması vazgeçilmez.

Fiyat aralığına istinaden alınabilecek araçlar marka model çok var elbette ama yedek parça, bakım/onarım, sorunlu mu değil mi derken kafa uçuyor malumunuz.

Gösterişi herkes sever ama bu fiyat aralığında öyle bir şey aramıyorum. Konfor ve teknik özellikler ile araç yaşlandıkça sorun çıkartmaması bakımından sizin marka ve model önerilerinize ihtiyacım var.

Yorumlayan herkese teşekkürler

•  15,000 / 20,000 Arası Profesyonel Yardım

Konfor ve otomatik denilince aklıma ilk gelen otomobil.
  • 20.000 e alınabilecek konforlu araç astra olabilir. en mantıklı seçim bence bu
  • toyota corolla 2004 modellerine bak oto vites benzin 23 25 felan
  • Golf 4 veya Bora bakın,2002 civarı bulabilirsiniz 20 civarına, otomatik olur, LPG tam uyumlu olur.
  • accord veya carinadan başkasına bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

15,000 / 20,000 Arası Profesyonel Yardım

Konfor ve otomatik denilince aklıma ilk gelen otomobil.

20.000 e gerçekten çok temiz mercedes ler alınabilir.Konfor olarak daha iyisini bulman imkansız.Ama yaşın itibariyle pek tercih etmezsin herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.