Şimdi Ara

15.000-20.000 Civarına Dizel Otomatik olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NomaDoga

dkerem2 arkadaş teşekkür ederim tavsiye için. Benim de aklımda Panda iyi bir seçenek ama çok mu küçük acaba? Gerçi üç kişilik bir aileyiz. Küçük bir çocuğum var. Şehir dışına çıkarken alabileceğim bir Partner var yani uzun yolda kullanmayacağım aracı. Benim ihtiyacım şehir içinde kullanılacak. Hanımın da sürebileceği otomatik, küçük, az yakan, market arabası gibi bişey dediğimizde Panda iyi bir seçenek oluyor.

Evet arkadaşlar, konu hakkında başka fikri olan var mı?

Dizel otomatikten vazgeçtik çünkü o fiyata iyi bir şeyler bulunamayacağında hemfikiriz. Başkalarından da tavsiye almak istiyorum.

Benzinli+Otomatik+Az yakan araç arıyoruz. Fiyat 15.000-20.000 arasında olmalı.

3 kişilik aileye fazlası ile yeter zaten uzun yol için başka aracınızda varmış. ş.içi çok atik ve pratik ve az yakan bir araç düşük kmli panda bulabilirsiniz. bence araştırın.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler. Panda bizim için tam bir market arabası olacak kıvamda. Tabi alacağım zaman bulabilirsem. Biliyorsunuz alınacağı zaman denk gelmeyebiliyor. Bu yüzden başka birkaç seçeneğim de olsun istiyorum.
    Örneğin Corsa, Micra, Clio modellerinin otomatikleri için fikir verebilecek kimse yok mu?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tertemiz-2003-model-dizel-406-ogretmenden-141389340/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-99-model-1.9-tdi-139240246/detay

Bu tip bişeyler olabilir ama girer misin diye sorarsan ben olsam girmem, çok riskli.

Onun yerine illa dizel olacaksa Fiesta, Punto vs. düşünürdüm veya mutlaka otomatik olacak diyorsan LPG'li Honda Civic vs...

• armi kullanıcısına yanıt
    Hanım da kullanacağı için küçük olmalı. Golf fena değilmiş ama motor falan yapılmış tedirgin etti. Hiç girilmez dediğin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomaDoga

Şaka yapıyorsunuz değil mi? Gerçekten soruyorum.
    Ben hakaret falan göremiyorum. Konuyu baltalamaya devam ederseniz ben sizi şikayet edeceğim.

arkadaş troll cıktı hocam ozelden halledicem ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

lafın bana mı hemşerim ??

Sevgili CoderAdam;
    Amacınız nedir anlamadım. Ciddi anlamda açtığım konuda huzursuzluk çıkarıyorsunuz. Bana yardımcı olmaya çalışan forumdaşlarımı taciz etmekten vaz geçin. Artık tehditi geçtim açıkça sizi şikayet ettim. Artık bu başlık altına yazmanızı istemiyorum. Yazmaya devam ederseniz şikayetimi daha ileri taşıyacağım.
  • NomaDoga N kullanıcısına yanıt
    sayın forumdaşım benimde amacım sana yardımcı olmak neden bana cephe alıyorsun ki? takdir edersin ki hepimiz bu forumda birbirimize bir nebze de olsa yardımcı olmak için varız. benim sana karşı bir ayıbım oldu mu da olaya müdahil olup tehditler savuruyorsun? amacım ihtiyacın olan bilgiyi bir an önce almanı sağlamak. fakat birleşmiş milletler gibi çatışan iki taraftan birinin safına geçip diğerine saldırmak size yakışıyor mu üstadım rica edicem. ayrıca konu sizin konunuz değil forumda konuyu sahiplenmek çok ilkel bir davranış. konu dediğiniz yapı sizin sorduğunuz bir soru soruyu sizin sormuş olmanız cevap verecek kişileri belirleme lüxü tanımaz size o zaman forum tanımından çıkmış olur konu. lütfen rica edeceğim biraz daha sağ duyulu olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armi

Hocam ben senin arabanı buldum.. biraz eklemek lazım ama..birde iyi bir araştırma..kolay gelsin..

not: sinirimi bozmamak için bir daha bu başlığa bakmicam..allah korusun sonra..:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-2011model-dizel-otomatik-bu-fiyata-baska-yerde-yok-140191066/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2010-model-hyundai-accent-era-otomatik-vites-kullanimi-rahat-140961988/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-naif-otomotivden-2010-1,5-crdi-otomatik-era-116116663/detay/

Linkler için teşekkür ederim. Accent benim de aklımda ama ya km yüksek ya da kazalı bulunabiliyor bu fiyatlara. Yine de alma zamanım geldiğinde (tahminen Aralık ayı gibi) ilk sıralarda olacak. Kazasız boyalı ve 100.000 km civarında bulursam olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

sayın forumdaşım benimde amacım sana yardımcı olmak neden bana cephe alıyorsun ki? takdir edersin ki hepimiz bu forumda birbirimize bir nebze de olsa yardımcı olmak için varız. benim sana karşı bir ayıbım oldu mu da olaya müdahil olup tehditler savuruyorsun? amacım ihtiyacın olan bilgiyi bir an önce almanı sağlamak. fakat birleşmiş milletler gibi çatışan iki taraftan birinin safına geçip diğerine saldırmak size yakışıyor mu üstadım rica edicem. ayrıca konu sizin konunuz değil forumda konuyu sahiplenmek çok ilkel bir davranış. konu dediğiniz yapı sizin sorduğunuz bir soru soruyu sizin sormuş olmanız cevap verecek kişileri belirleme lüxü tanımaz size o zaman forum tanımından çıkmış olur konu. lütfen rica edeceğim biraz daha sağ duyulu olalım.

Farkındaysanız ben tehdit etmedim. Direk olarak "sizi şikayet ettim" diyorum. Bana karşı ayıbınız: okumak için veya fikir belirtmek için konuya giren arkadaşların tartışma görüp çıkmasına neden olmanız. Bu nedenle konu faydalı olamıyor.
    Konuyu ben açtım arkadaşlar da bana yardımcı olmak için yazıyor. Bu arada benzer ihtiyaçları olan arkadaşlar da konudan faydalanıyor. Evet işte forum budur. Cevap verecek olan kişileri elbette belirleyemem ama siz cevap vermiyorsunuz huzursuzluk çıkarıyorsunuz.

Getz'leri otomatik dizeli var mı hocam?
    ilk mesajıma bakarsanız size yanlış link verdiği için arkadaşa tepki vermiştim. yani sizin doğru bilgi edinme hakkınızı savunmak için arkadaşı uyardım. neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum hukuk fakültesindeki 5. senem sebebi ile. dediğim gibi amacım sizin çıkarınızı korumaktı fakat iyilik yapan kötülük bulurmuş misali siz bana saldırdınız. ayrıca forum kavramını bana anlattığınız için bilgilerinize şükranlarımı sunuyorum. pekala o zaman sizi kırık linkler doğru ve geçerli olmayan bilgiler içeren konunuzla birlikte bırakıyorum umarım hakettiğiniz doğru bilgiyi zamanında elde eder ve sıkıntınızı ivedilikle halledip bir araç sahibi olursunuz kazasız belasız cezasız mutlu sürüşler dilerim.
  • Güzel dilekleri için arkadaşa teşekkür ediyor ve konumuza devam etmek istiyorum.
    Bildiğim kadarıyla Getz'de dizel otomatik yok. Olsa uygun fiyata alınabilecek bir alternatif ve piyasayı sallayan bir seçenek olurdu.
    Şu aralar benzin ve mazot fiyatları arasında 40 kuruştan az fark kalması ve yeni 0.9 - 1 litre motor hacimlerinde turbo benzinlilerin çıkması nedeniyle bu araçlar arasında ciddi ekonomi farkı kalmadı. Eğer mazot biraz daha artarsa hiç fark kalmayacak neredeyse. Bu sayede eski 1.2 litre benzinliler de ekonomik (!) olmaya başladı. Yarın konuyu tarayıp aldığım tavsiyeleri toparlayacağım. Burada yayınlarım.
    getz iyi bir tercih olmaz bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.