Şimdi Ara

15.000 20.000TL arası araç arıyorum bi el atın lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim şu araca kendi mahallemde gelip geçerken bakardım, keşke satsa derdim. Bi süredir arkasında satılık yazısı vardı, internette de linkini buldum:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-otomatik-vites-fabia-combi-174351501/detay

Motorunu mekaniğini bilmem ama kaporta olarak çok düzgün durduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Kardeşim şu araca kendi mahallemde gelip geçerken bakardım, keşke satsa derdim. Bi süredir arkasında satılık yazısı vardı, internette de linkini buldum:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-otomatik-vites-fabia-combi-174351501/detay

Motorunu mekaniğini bilmem ama kaporta olarak çok düzgün durduğunu söyleyebilirim.

aracin km orjnale benziyor. tup varmi acaba. otomatik ve biraz bagaj olsun seklinde dusunenler icin tuplu binilirse iyi bir secenek olur. lakin eski nesil sanzuman 4 ileri muhtemel cok yakabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Kardeşim şu araca kendi mahallemde gelip geçerken bakardım, keşke satsa derdim. Bi süredir arkasında satılık yazısı vardı, internette de linkini buldum:

aracin km orjnale benziyor. tup varmi acaba. otomatik ve biraz bagaj olsun seklinde dusunenler icin tuplu binilirse iyi bir secenek olur. lakin eski nesil sanzuman 4 ileri muhtemel cok yakabilir.

Valla bugün yürüme geçerken dayanamadım elimle gölge yapıp içine de baktım :D Temiz baya...

• quote:

quote:

quote:

Valla bugün yürüme geçerken dayanamadım elimle gölge yapıp içine de baktım :D Temiz baya...

arac karabukteymis zaten, kullanicidan ise km oynama ihtimali daha dusuk olur. zaten benzinli adam binmemis. 11 yılda 70 bin km hiç bişey deil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kacak61 kullanıcısına yanıt
    ne kadara olursa fiyata normal diyebiliriz? dizel corsa yukarıda yazdığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    19 kağata vermezmi acaba ? temiz görünüyor araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak61

sahibindende malum fiyatlar şişik. station vagon kategorisinde şuan başka fabia otomatik yok. ve aracın fiyatı otomatik ve km düşük olması dolayısıyla 20.000 den aşağı verecğini sanmıyorum.
  • quote:

quote:

sahibindende malum fiyatlar şişik. station vagon kategorisinde şuan başka fabia otomatik yok. ve aracın fiyatı otomatik ve km düşük olması dolayısıyla 20.000 den aşağı verecğini sanmıyorum.

Bana da 20'nin altı zor gibi geliyor. Ama denemekte fayda var.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    dostum temiz bir fiesta 2008 dizel normalde fiyatının ne kadar olması lazım?
  • quote:

FABİA GÜZEL MİŞ.
    sıkı pazarlıkla 20bin liraya verirde
    aşağısını bilmem.
    19500 - 19750
    ne koparabilirsen.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    hocam 20-23bin arası dizel ne tavsiye edersin? polo fiesta punto hangisi sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

2007-2008 makyajlı kasa eski fiesta dizel
    24-26bin lira arası.
    en fazla 27-28
    .
    5 yaşında yeni kasa dizel ise 28-32 bin lira ediyor.
  • quote:

temizden kastımız km düşük ve orjinal olması ise 80bin km dekiler 25bin civarı. 50bin kmde bulursan 27bin civarı verilebilir.

bu arkadaş pazarlık yok demiş ancak 25bin civarı alınabilir
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-fiesta-178692839/detay
  • quote:

hocam 20-23bin arası dizel ne tavsiye edersin? polo fiesta punto hangisi sence?

FORD FUSİON
    http://www.sahibinden.com/ford-fusion/dizel?pagingSize=50&a4_max=150000&a4_min=30000&price_min=20000&sorting=price_asc&price_max=25000

2006 -2008 arası honda city ler için ne düşünüyorsunuz alınabilirmi ?
  • quote:

2006 -2008 arası honda city ler için ne düşünüyorsunuz alınabilirmi ?

HONDA CİTY nasıl aklımıza gelmedi.
    B sınıfında en mantıklı araç bu bence de.
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=12186
    .
    japon
    bagaj geniş
    yakıt az
    fiyatı uygun
    firenler disk
    .
    sadece lastikleri hoşuma gitmiyor. 175/65/14 küçük sanki.
    15 inç alaşım jant alıp, mini cooper de de kullanılan 175/60/15 takılabilir bence.
    veya 16 inç jant alıp 185/50/16 takılabilir.
    veya jantı hiç değiştirmeyip 185/65/14 takılabilir.
    http://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25

hocam yukarda bana fusion önerdiniz de size bi soru daha sorayım. inşallah 20 sine kadar arabayı almış olacağım. Fusion, polo, golf, fiesta, punto bunlardan birini almak istiyorum. Düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. İlk arabam olacak pek bilgim de yok açıkçası. Siz ne dersiniz? Bütçe en fazla 24 bin
  • quote:

hocam yukarda bana fusion önerdiniz de size bi soru daha sorayım. inşallah 20 sine kadar arabayı almış olacağım. Fusion, polo, golf, fiesta, punto bunlardan birini almak istiyorum. Düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. İlk arabam olacak pek bilgim de yok açıkçası. Siz ne dersiniz? Bütçe en fazla 24 bin

ŞARTLARINIZI VE KULLANIM AMACINIZ NEDİR
    bekar tek kişi mi kullanacak, aile için mi olacak,
    istanbul gibi şehir trafiğinde kullanılacaksa otomatik vites öneririm.
    .
    ford fusion lux 1.6 lpg 8 yıl kullandım. şiddetle öneririm.
    koç otosanın etkisi ile servis ve yedek parça ucuz.
    ford zaten sağlam araba pek masraf açmaz.
    geçen yıl 130binde 9 yaşında 19bin liraya sattığımda fren balatası, baskı balata, vs hiç bişey değişmemişti.
    akü 7 yaşındayken değişmişti.
    yetkili servis bakımları yıllık 15bin km de bir 150-200 lira civarıydı.
    zaten küçük jeep havası var.
    benimki sunroof lu ve metalik siyah dı,
    şimdi avensis kullanıyorum ama görünce fusion da iyi arabaymış diyorum hala.
    bagajında çamaşır makinesi taşımıştım.
    bir kere de arka koltuğu yatırıp 20 kireç ve 10 torba çimento taşımıştım. yanımda da babamla beraber 930 kg olmuştuk.
    sapasağlam arabadır.
    sadece süspansiyonu sert.
    2006 dan sonra kokpit daha güzel oldu.
    .
    modelli temiz polo 26-27bin liranın altında bulamazsınız.
    2002-2004 golf4 hitler motorlu comfort ve pasifik modelleri iyi ama temizini bulabilirmisiniz bilemiyorum.
    2003-2006 toyota corolla hb vvti motorlu , ama bu fiyatlara çok zor.
    alman ve japon varken italyan ve fransız öneremiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.