Şimdi Ara

15.000-20.000TL'ye TAVSİYELER... ilk arabam olacak yardım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dizel corsa van (yeni kasa 2008) almak istiyorum.ancak kafamda bazı soru işaretleri var.
    Bazı arkadaşlardan duydum bu araçların ruhsatlarında 2-3 kişilik olduğu ve trafikte sıkıntılar olabileceği gibi kamyonet ticari vb. olarak göründüğü için de vergi vb. masraflar da çıkartabileceği söyleniyor.
    bu araçlarla ilgili bilgisi olan varsa bilgilerini rica ediyorum.
    Aracın tüm dezavantajlarını belirtirseniz sevinirim.
    teşekkürler.
  • punto
  • Pek 206-207 tavsiye eden olmamış; belki de arkadaşın sorduğu alternatiflerden kaynaklanıyordur.
    Ben de 20.000 sınırında br araç arıyorum arkadaşlar. Araba kullanmayı yeni yeni öğrenen bayan şoföre dizel peugeot 207 tavsiye eder misiniz? Çok problem cikartir mı? Herkesin dilinde bi "sonuçta Fransiz arabasi..." , "dizel motor 100 hele 150 binden sonra iflah olmaz" lafları var. Satmakta zorlanır miyım?

Diğer alternatifim yeni kasa corsa van. Ama henuz temizine denk gelmedim maalesef. Eski kasa corsa ve fiesta'ların tasarımlarına hiç ama hiçısınamadım. İlk arabam olacağı için arabami beğeneyim, seveyim de kullanmaya heves edeyim istiyorum:) yoksa ögrenemicem bu işi:/
    Tavsiyelerinizi bekliyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatunpisi

Pek 206-207 tavsiye eden olmamış; belki de arkadaşın sorduğu alternatiflerden kaynaklanıyordur.
    Ben de 20.000 sınırında br araç arıyorum arkadaşlar. Araba kullanmayı yeni yeni öğrenen bayan şoföre dizel peugeot 207 tavsiye eder misiniz? Çok problem cikartir mı? Herkesin dilinde bi "sonuçta Fransiz arabasi..." , "dizel motor 100 hele 150 binden sonra iflah olmaz" lafları var. Satmakta zorlanır miyım?

Diğer alternatifim yeni kasa corsa van. Ama henuz temizine denk gelmedim maalesef. Eski kasa corsa ve fiesta'ların tasarımlarına hiç ama hiçısınamadım. İlk arabam olacağı için arabami beğeneyim, seveyim de kullanmaya heves edeyim istiyorum:) yoksa ögrenemicem bu işi:/

Biz ailece 13 yildir fransiz arbasi kullaniyoruz. Stum araclarimizdan da cok memnunduk. Peugeotun kullandigi dizel motorlar kalitesini ispatlamis motorlardir. 207deki ayni zamanda ford fiesta da kullanmakta. Nedense 207 nin motoruna laf soyleyen bazi kisiler fieastayi ove ove bitiremiyorlar ama bilmiyorlarki ayni motor kullaniyor iki aracta. Kiscasi insanlarimiz on yargili davraniyorlar bu konularda. Benim tek oneri, fransiz araclari ozellikle peugeot ve citroeni bozuk yollara fazla sokmamak lazim bu markalar asfalt arabasi uretiyorlar asfalt disinda kullanildiginda beklenmeyen tikirtilar duyabilirsiniz aractan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

quote:

Pek 206-207 tavsiye eden olmamış; belki de arkadaşın sorduğu alternatiflerden kaynaklanıyordur.

Biz ailece 13 yildir fransiz arbasi kullaniyoruz. Stum araclarimizdan da cok memnunduk. Peugeotun kullandigi dizel motorlar kalitesini ispatlamis motorlardir. 207deki ayni zamanda ford fiesta da kullanmakta. Nedense 207 nin motoruna laf soyleyen bazi kisiler fieastayi ove ove bitiremiyorlar ama bilmiyorlarki ayni motor kullaniyor iki aracta. Kiscasi insanlarimiz on yargili davraniyorlar bu konularda. Benim tek oneri, fransiz araclari ozellikle peugeot ve citroeni bozuk yollara fazla sokmamak lazim bu markalar asfalt arabasi uretiyorlar asfalt disinda kullanildiginda beklenmeyen tikirtilar duyabilirsiniz aractan

Paylastiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. Benim bozuk yola girme zorunlulugum olmaz pek ama benden onceki sahipleri napmistir bilinmez... peugeot'lari motordan ziyade elektronik aksam arizalarindan ötürü elestiriyorlar diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• punto
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

quote:

Paylastiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. Benim bozuk yola girme zorunlulugum olmaz pek ama benden onceki sahipleri napmistir bilinmez... peugeot'lari motordan ziyade elektronik aksam arizalarindan ötürü elestiriyorlar diye biliyorum
    kısa
    elektronik arıza durumu üretilen ilk seri 307lerin bir cogunda olan bir durumdu ama zaten ilerleyen dönemde bu sorunlar cözüme kavustu. Onun dısında diger peugeotlarda tek tük sıkıntılar dısında bek bir sorunla karsılasan görmedim elektronik aksamlar ilgili. zaten baktıgınız zaman elektronik aksamın üretimi peugeot tarafından yapılmıyor aracın bsi denen elektronik beyni bosch veya siemens marka olarak üretiliyor aynı sekilde bu durum diger markalar icinde gecerli. Baktıgınız zaman en iyi otomobil markalarında bile bir cok kusur cıkabiliyor. Otomobil isi biraz sans isi oldu artık aynı arabadan iki kisi alır biri sorun yasamazken digerini aracı tabiri caizse dökülür. kısacası 207de sorun yasama ihtimaliniz diger markalarda sorun yasama ihtimalinizle esittir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.