Şimdi Ara

15.000TL bütçe ile bir araç alma hikayesi, yaşanan sıkıntılar, yapılan masraflar, edinen tecrübeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tekleme sorunu için bobini değiştirmelisiniz.

ikinci el araç kapalı kutu. kazasız belazsız binin gerisi boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

tekleme sorunu için bobini değiştirmelisiniz.

Buji degisiminden sonra cok nadir tekliyor. Bobin 200 lira. Durduk yere masraf etmiş olacağım, bi süre daha boyle devam..

Haklısınız ne olacağı belli olmuyor, ki Astra F sağlam bir arac olarak bilinir. Nasipten öte koy yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 19 Haziran 2013; 19:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Buji degisiminden sonra cok nadir tekliyor. Bobin 200 lira. Durduk yere masraf etmiş olacağım, bi süre daha boyle devam..

Haklısınız ne olacağı belli olmuyor, ki Astra F sağlam bir arac olarak bilinir. Nasipten öte koy yok..

yeni sattığım lpg li opel meriva aracımın bobinini satmadan 3 gün önce 220 tlye değiştirdim ve teklemeden eser kalmamıştı. sokak dönüşlerini 3. viteste yapabiliyordum. önceden olsa 2 viteste tekleme yapıyordu. bence para durumunuz müsait olduğunda değiştirin sürüş konforunu çok etkiliyor. ben geç değiştirdim gününü göremeden kısmetmiş sattım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

yeni sattığım lpg li opel meriva aracımın bobinini satmadan 3 gün önce 220 tlye değiştirdim ve teklemeden eser kalmamıştı. sokak dönüşlerini 3. viteste yapabiliyordum. önceden olsa 2 viteste tekleme yapıyordu. bence para durumunuz müsait olduğunda değiştirin sürüş konforunu çok etkiliyor. ben geç değiştirdim gününü göremeden kısmetmiş sattım.

Bende günde 1 sefer ya yapıyor ya da yapmıyor. Acelesi yok simdilik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.